LASTİK İŞ

İYİ PARTİ MUHTAR ZİYARETLERİNE ULAŞLI'DAN BAŞLADI

Gündem 11.09.2020 - 10:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İYİ PARTİ MUHTAR ZİYARETLERİNE ULAŞLI'DAN BAŞLADI

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail AYNACI ,Gençlik Kolları Başkanı Hakan KÜÇÜK ve ilçe yönetimi ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İyi Parti ik ziyareti Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge SARAL’I ziyaret eden İYİ’ ler ve Bilge Saral arasındaki sohbetin ana konu başlığı, tüm dünyayı etkisi altına alan ve bir türlü durdurulamayan covit-19 oldu.  Saral, oluşturulan Vefa Destek gruplarında muhtarların had safhada emek sarf ettiğini, sokağa çıkma yasaklarında mahallerindeki yaşlıların adeta eli kolu haline geldiklerini dile getirdi.  Başkan Aynacı ise süreç  uzadıkça Belediye ve Kaymakamlıkların sahadan çekildiğini ve tüm yükün gittikçe muhtarların üzerine kaldığını gördüklerini söyleyerek sürecin başından beri  büyük bir emek sarf eden tüm muhtarlara teşekkürlerini iletti.  İYİ Parti olarak Gölcük’teki  tüm muhtarları tek tek ziyaret edeceklerini vurgulayan Aynacı ve yönetimi  ilk olarak bugün Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Eda Yetkin ve Ulaşlı Yalı Mahalle Muhtarı Erdoğan Fitoz’u ziyaret ederek başladı. Bu ziyaretlerde, vatandaşın sorunlarını dile getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını Ulaşlı’nın Gölcük’le bütünleşmesi için Ulaşlı Gölcük arası minibüs seferlerinin olması gerektiğini, Çarşamba veya Cumartesi günü pazarlar için Belediye’nin ücretsiz ring hizmeti sağlayabileceğini gibi önerilerde bulundular. Ulaşlı’da kapatılan postane konusu, eczane bulunmaması gibi noktalara dikkat çekildi. Ayrıca bu muhtarlara pandemi sürecindeki ve hala sürmekte yoğun çalışmaları için teşekkürlerini sundular. Son olarak Gölcük’e turizm değeri katan bir işletme olan Saklıgöl Ulaşlı’yı ziyaret eden yönetim, Şahin Ailesi’ne hayırlı olsun dileklerini sunarak Ulaşlı programını tamamladı.  Başkan Aynacı yaptığı açıklamada muhtar ziyaretlerine Halıdere’den devam edeceklerini vatandaşların sorunlarını dinleyerek bunları çözüme kavuşturmak için Gölcük Belediye Meclisi’nde ve TBMM’de dile getirilmesini sağlayacaklarını söyledi.
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail AYNACI ,Gençlik Kolları Başkanı Hakan KÜÇÜK ve ilçe yönetimi ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İyi Parti ik ziyareti Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge SARAL’I ziyaret eden İYİ’ ler ve Bilge Saral arasındaki sohbetin ana konu başlığı, tüm dünyayı etkisi altına alan ve bir türlü durdurulamayan covit-19 oldu. 
Saral, oluşturulan Vefa Destek gruplarında muhtarların had safhada emek sarf ettiğini, sokağa çıkma yasaklarında mahallerindeki yaşlıların adeta eli kolu haline geldiklerini dile getirdi. 
Başkan Aynacı ise süreç  uzadıkça Belediye ve Kaymakamlıkların sahadan çekildiğini ve tüm yükün gittikçe muhtarların üzerine kaldığını gördüklerini söyleyerek sürecin başından beri  büyük bir emek sarf eden tüm muhtarlara teşekkürlerini iletti. 
İYİ Parti olarak Gölcük’teki  tüm muhtarları tek tek ziyaret edeceklerini vurgulayan Aynacı ve yönetimi  ilk olarak bugün Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Eda Yetkin ve Ulaşlı Yalı Mahalle Muhtarı Erdoğan Fitoz’u ziyaret ederek başladı. Bu ziyaretlerde, vatandaşın sorunlarını dile getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını Ulaşlı’nın Gölcük’le bütünleşmesi için Ulaşlı Gölcük arası minibüs seferlerinin olması gerektiğini, Çarşamba veya Cumartesi günü pazarlar için Belediye’nin ücretsiz ring hizmeti sağlayabileceğini gibi önerilerde bulundular. Ulaşlı’da kapatılan postane konusu, eczane bulunmaması gibi noktalara dikkat çekildi. Ayrıca bu muhtarlara pandemi sürecindeki ve hala sürmekte yoğun çalışmaları için teşekkürlerini sundular.
Son olarak Gölcük’e turizm değeri katan bir işletme olan Saklıgöl Ulaşlı’yı ziyaret eden yönetim, Şahin Ailesi’ne hayırlı olsun dileklerini sunarak Ulaşlı programını tamamladı. 
Başkan Aynacı yaptığı açıklamada muhtar ziyaretlerine Halıdere’den devam edeceklerini vatandaşların sorunlarını dinleyerek bunları çözüme kavuşturmak için Gölcük Belediye Meclisi’nde ve TBMM’de dile getirilmesini sağlayacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.