İYİ PARTİ OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANDI

Asayiş 05.01.2019 - 08:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANDI

İYİ Parti İl yönetimi, CHP'nin Körfez’de Bozkurt Uslu'yu aday olarak göstermesinin ardından olağanüstü toplandı.

CHP Parti Meclisi toplantısının ardından adaylar açıklanmış; CHP Körfez adayının Bozkurt Uslu olduğu ilan edilmişti. CHP Parti Meclisi'nin Körfez kararı İYİ Parti'de bomba etkisi yarattı. İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Körfez ilçe yönetimi ve il yönetimiyle Körfez için olağanüstü toplandı. Salih Şirin'in aday olduğunu açıklayan İYİ Parti beklediği desteği göremedi ve ittifakta çatlak oluştu. 11 İLÇEDE KENDİ ADAYLARINI ÇIKARACAKLAR Toplantıdan çıkacak karar merak ediliyordu. Tüm bu gelişmeler ışığında CHP ve İYİ Parti şimdilik 11 ilçede kendi adaylarıyla sahaya çıkacak. Büyükşehir'de İYİ Parti'nin adayı desteklenecek. İzmit'te Fatma Kaplan Hürriyet'e tam destek veren İYİ Parti, bu destek kararını gözden geçirecek. Kandıra'da ise CHP'nin İYİ Parti adayı Ercüment Şahin i desteklemesi bekleniyordu 
İYİ Parti İl yönetimi, CHP'nin Körfez’de Bozkurt Uslu'yu aday olarak göstermesinin ardından olağanüstü toplandı.

CHP Parti Meclisi toplantısının ardından adaylar açıklanmış; CHP Körfez adayının Bozkurt Uslu olduğu ilan edilmişti. CHP Parti Meclisi'nin Körfez kararı İYİ Parti'de bomba etkisi yarattı. İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Körfez ilçe yönetimi ve il yönetimiyle Körfez için olağanüstü toplandı. Salih Şirin'in aday olduğunu açıklayan İYİ Parti beklediği desteği göremedi ve ittifakta çatlak oluştu.

11 İLÇEDE KENDİ ADAYLARINI ÇIKARACAKLAR

Toplantıdan çıkacak karar merak ediliyordu. Tüm bu gelişmeler ışığında CHP ve İYİ Parti şimdilik 11 ilçede kendi adaylarıyla sahaya çıkacak. Büyükşehir'de İYİ Parti'nin adayı desteklenecek. İzmit'te Fatma Kaplan Hürriyet'e tam destek veren İYİ Parti, bu destek kararını gözden geçirecek. Kandıra'da ise CHP'nin İYİ Parti adayı Ercüment Şahin i desteklemesi bekleniyordu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.