LASTİK İŞ

İYİ PARTİ SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Asayiş 21.06.2018 - 17:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında adeta çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Ali Türkşen, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu’nu ve esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından saha çalışmaları ile esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Seçim çalışmalarındaki yoğun süreci ziyaretlerle sürdüren Gölcük'ün eniştesi İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Ali Türkşen, Gölcüklülerle buluşmaya devam etti.  İlk olarak Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu'nu,  ziyaret eden Ali Türkşen'e 11. Sıra adayı Ayşegül Babacan ve ilçe yönetimi de eşlik etti. Başarı dileklerinin sunulduğu ziyaretlerde Gölcük'ün sorunları da ele alındı. Türkşen, İYİ Parti üzerinde oyunlar oynandığını dile getirerek, tüm oyunlara rağmen İYİ Parti'nin saha çalışmaları içerisinde kendinden emin bir şekilde, bu seçimlerde emeğinin karşılığını alacağını ve başarıya ulaşacağını ifade etti.   ''Evrakların onaylanmasını geciktirdiler'' Hükümetin erken seçim kararı almasının nedenleri ile ilgili düşüncelerini dile getiren Ali Türkşen; ''Seçim tarihi olarak 15 Temmuz'a işaret ediyorlardı. 15 Temmuz olabilirdi de, Ekonomimiz oldukça kötüye gidiyor. Onu durdurmak için bir şeyler yapacaklardı. İYİ Parti'nin kuruluş tarihi 25 Ekim 2017, olağan kurultay 10 Aralık 2017'dir. Kurultay tarihinin üzerine 6 ay eklendiğinde, İYİ Parti olarak zaten seçime girebiliyorduk. Teşkilatlanma sürecini de buna dahil ediyorum. Partimizin il ve ilçe evraklarının onaylanmasını hep geciktirdiler'' dedi.  ''Çarpmayı, bölmeyi yaptılar'' ''Bizim bir anda seçime girebilecek bir durumumuz yoktu'' diyen Ali Türkşen; ''YSK ile bir hesaplama yaptılar. Bu kadar aciliyeti olacak ne olabilir ki. Üniversite sınav haftası olduğu halde, bir hafta sonra yapabilirdiniz. Hiç bire engelleri yoktu. Çarpmayı, bölmeyi yaptılar ve tarihi 24 Haziran olarak belirlediler. Çok güzel bir hamle ile 15 milletvekili İYİ Parti'ye geçince grup kurulmuş oldu ve bitti. YSK; pazartesi günü ''İYİ Parti, seçime girebilir'' açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı, YSK başkanına, ''Niye bu kararı Cumartesi günü açıklamadınız'' diye tepki gösterdi'' diye belirtti. ''AKP'nin içini boşaltacak tek parti'' Türkşen; Çok ince hesaplar yapıyorlar ve kurulduğundan itibaren Erdoğan'ın ağzına almadığı tek isim genel başkanımız Meral Akşener'dir. O da farkında İYİ Parti'nin AKP'nin içini boşaltacak yapıda tek parti olduğunun İYİ Parti içinde çok farklı görüşte insanlar var ama, şu an itibariyle sağa kayan bir partiyiz. AKP seçmenini de taşıyabilecek nitelikte!'' diye konuştu. ''Karalayacak bir şey bulamıyorlar'' Çünkü Meral Akşener'i karalayacak bir şey bulamıyorlar. Genel başkanımız hacı ve 7 yaşından beri beş vakit namaz kılıyor. Çalması, çırpması yok! Ailesinde bir sıkıntı yok! Para ile ilgili arkasında Amerika var'' diyorlar! Bende diyorum ki, ''Ey Amerika gel, arkamızda dur bari!'' 8 aydır siyasetin içindeyim. Hiç böyle bir durum görmedim. Teşkilatlar gönüllülük esasıyla, herkes kendi cebinden kendi yardımlarıyla desteklerini sürdürüyor'' diyerek açıklamada bulundu.  
Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında adeta çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Ali Türkşen, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu’nu ve esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından saha çalışmaları ile esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Seçim çalışmalarındaki yoğun süreci ziyaretlerle sürdüren Gölcük'ün eniştesi İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Ali Türkşen, Gölcüklülerle buluşmaya devam etti. 
İlk olarak Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu'nu,  ziyaret eden Ali Türkşen'e 11. Sıra adayı Ayşegül Babacan ve ilçe yönetimi de eşlik etti. Başarı dileklerinin sunulduğu ziyaretlerde Gölcük'ün sorunları da ele alındı. Türkşen, İYİ Parti üzerinde oyunlar oynandığını dile getirerek, tüm oyunlara rağmen İYİ Parti'nin saha çalışmaları içerisinde kendinden emin bir şekilde, bu seçimlerde emeğinin karşılığını alacağını ve başarıya ulaşacağını ifade etti. 
 ''Evrakların onaylanmasını geciktirdiler''
Hükümetin erken seçim kararı almasının nedenleri ile ilgili düşüncelerini dile getiren Ali Türkşen; ''Seçim tarihi olarak 15 Temmuz'a işaret ediyorlardı. 15 Temmuz olabilirdi de, Ekonomimiz oldukça kötüye gidiyor. Onu durdurmak için bir şeyler yapacaklardı. İYİ Parti'nin kuruluş tarihi 25 Ekim 2017, olağan kurultay 10 Aralık 2017'dir. Kurultay tarihinin üzerine 6 ay eklendiğinde, İYİ Parti olarak zaten seçime girebiliyorduk. Teşkilatlanma sürecini de buna dahil ediyorum. Partimizin il ve ilçe evraklarının onaylanmasını hep geciktirdiler'' dedi. 
''Çarpmayı, bölmeyi yaptılar''
''Bizim bir anda seçime girebilecek bir durumumuz yoktu'' diyen Ali Türkşen; ''YSK ile bir hesaplama yaptılar. Bu kadar aciliyeti olacak ne olabilir ki. Üniversite sınav haftası olduğu halde, bir hafta sonra yapabilirdiniz. Hiç bire engelleri yoktu. Çarpmayı, bölmeyi yaptılar ve tarihi 24 Haziran olarak belirlediler. Çok güzel bir hamle ile 15 milletvekili İYİ Parti'ye geçince grup kurulmuş oldu ve bitti. YSK; pazartesi günü ''İYİ Parti, seçime girebilir'' açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı, YSK başkanına, ''Niye bu kararı Cumartesi günü açıklamadınız'' diye tepki gösterdi'' diye belirtti.
''AKP'nin içini boşaltacak tek parti''
Türkşen; Çok ince hesaplar yapıyorlar ve kurulduğundan itibaren Erdoğan'ın ağzına almadığı tek isim genel başkanımız Meral Akşener'dir. O da farkında İYİ Parti'nin AKP'nin içini boşaltacak yapıda tek parti olduğunun İYİ Parti içinde çok farklı görüşte insanlar var ama, şu an itibariyle sağa kayan bir partiyiz. AKP seçmenini de taşıyabilecek nitelikte!'' diye konuştu.
''Karalayacak bir şey bulamıyorlar''
Çünkü Meral Akşener'i karalayacak bir şey bulamıyorlar. Genel başkanımız hacı ve 7 yaşından beri beş vakit namaz kılıyor. Çalması, çırpması yok! Ailesinde bir sıkıntı yok! Para ile ilgili arkasında Amerika var'' diyorlar! Bende diyorum ki, ''Ey Amerika gel, arkamızda dur bari!'' 8 aydır siyasetin içindeyim. Hiç böyle bir durum görmedim. Teşkilatlar gönüllülük esasıyla, herkes kendi cebinden kendi yardımlarıyla desteklerini sürdürüyor'' diyerek açıklamada bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.