İYİ PARTİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN HELVA DAĞITTI

Asayiş 27.04.2018 - 09:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN HELVA DAĞITTI

İYİ PARTİ Degirmendere Temsilciliği Yukarı Değirmendere’de şehitlerimiz için helva dağıttı

İyi Parti Değirmendere temsilciliği 24 haziran erken genel seçimleri için çalışmalarına hız verdi. İyi Parti Değirmendere Temsilcisi Meryem Sevinç ve yönetimi Yukarı Değirmendere de şehitlerimiz için helva dağıtıp  Sevinç “ Türkiye Cumhuruyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna helva dağıttık. Allah Kabul etsin”dedi.
İYİ PARTİ Degirmendere Temsilciliği Yukarı Değirmendere’de şehitlerimiz için helva dağıttı

İyi Parti Değirmendere temsilciliği 24 haziran erken genel seçimleri için çalışmalarına hız verdi. İyi Parti Değirmendere Temsilcisi Meryem Sevinç ve yönetimi Yukarı Değirmendere de şehitlerimiz için helva dağıtıp  Sevinç “

Türkiye Cumhuruyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna helva dağıttık. Allah Kabul etsin”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.