LASTİK İŞ
ismail

İYİ PARTİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ DİNLİYOR

Gündem 01.06.2020 - 10:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ DİNLİYOR

İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve İlçe Yönetimi İYİ PARTİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ DİNLİYOR" adlı programda Gölcük Kültür dernekleri platformuna bağlı derneklerle tele konferans yoluyla bir araya geldi.

İYİ Parti İlçe Başlanı İsmail Aynacı, Sadece seçim döneminde hatırlanan derneklerimizi İyi parti olarak seçim için değil pandemi sürecinde yaşadıkları sıkıntıları dinlemek amacıyla Platforma bağlı derneklerimizi dinledik dedi. Toplantıya İl başkanı Şanbaz Yıldız, Gölcük İlçe Başknımız İsmail Aynacı, İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri, İYİ PARTİ STK lardan sorumlu ilçe Başkan Yardımcısı  Selami Çakır katılırken  Platforma bağlı derneklerimizin başkanlarıda online katılım sağlayarak derneklerimizin yaşadığı sıkıntıları dile getirdiler. Toplantıya; 2020 Gölcük Kültür dernekleri platformu  dönem BAŞKANI ve aynı zamanda TRAKYALILAR dernek başkanı  Ramazan Korkut başkanlığında  Tükoder Gölcük adına başkan ÇETİN KOCATÜRK  DEĞİRMENDERE musiki DERNEĞİ adına başkan Ekrem Demirkesen Eskişehirliler DERNEĞİ adına Başkan Bülent Denlikol  Erzurumlular DERNEĞİ adına Cezayir Ateş KONYALILAR derneği adına Başkan Nuri Akkol Türk hava kurumu adına başkan Mustafa cintaş NİĞDELİLER derneği adına Başkan  Yaşar Özcan Yörük türkmenler derneği adına Başkan Hüseyin Karakaya BAYBURTLULAR derneği adına Başkan Ümit Yaşar Bayrak  Artvinliler DERNEĞİ adına Başkan Akif Alponat SAMSUNLULAR derneği adına Başkan  Reşat Akın Amasyalılar Derneği adına başkan Vahit Altunay Vanlılar Derneği adına Başkan Kenan Yıldız Gölcük Hayvan aktivistleri adına  Oktay Öner Platform 2019 Dönem Başkanı  Yasin Aslan  Başkan Aynaı "Katılarak Gölcük özelinde derneklerimizin problemlerini bizlerle paylaştılar.  Yapılan toplantıda Kültür dernekleri platformu olarak ilk talep geniş ve her türlü kullanıma uygun bir sivil toplum merkezinin oluşturulması. Meclis üyelerimiz İLÇE başkanımız ve il başkanımız bu konu ile alakalı ne gerekiyorsa yapılacağını dernek başkanlarımıza bildirdik. Kültür dernekleri platformuna bağlı derneklerimizin ikinci büyük problemi pandemi sürecinde zayıflayan ekonomi nedeniyle üye aidatlarını toplanmadığı ve kiralarini ödeyemedikleri oldu. Bu konudada yetkili mercilerle görüşerek yardımcı olacağımızı bildirdik. Sivil örgütleri olarak yapmaya çalışılan sosyal aktivitelere Gölcük belediyesininde katkı sunmasını rica ettiler. Çok verimli bir toplantı sonrası bizleri ağırlayan başta Kültür dernekleri platformu Dönem Başkanı Ramazan Korkut beye ve katılan tüm dernek başkanlarımıza teşekkür ederiz"dedi.
İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve İlçe Yönetimi İYİ PARTİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ DİNLİYOR" adlı programda Gölcük Kültür dernekleri platformuna bağlı derneklerle tele konferans yoluyla bir araya geldi.

İYİ Parti İlçe Başlanı İsmail Aynacı, Sadece seçim döneminde hatırlanan derneklerimizi İyi parti olarak seçim için değil pandemi sürecinde yaşadıkları sıkıntıları dinlemek amacıyla Platforma bağlı derneklerimizi dinledik dedi.
Toplantıya İl başkanı Şanbaz Yıldız, Gölcük İlçe Başknımız İsmail Aynacı, İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri, İYİ PARTİ STK lardan sorumlu ilçe Başkan Yardımcısı  Selami Çakır katılırken 
Platforma bağlı derneklerimizin başkanlarıda online katılım sağlayarak derneklerimizin yaşadığı sıkıntıları dile getirdiler.
Toplantıya;
2020 Gölcük Kültür dernekleri platformu  dönem BAŞKANI ve aynı zamanda TRAKYALILAR dernek başkanı  Ramazan Korkut başkanlığında 
Tükoder Gölcük adına başkan ÇETİN KOCATÜRK 
DEĞİRMENDERE musiki DERNEĞİ adına başkan Ekrem Demirkesen
Eskişehirliler DERNEĞİ adına Başkan Bülent Denlikol 
Erzurumlular DERNEĞİ adına Cezayir Ateş
KONYALILAR derneği adına Başkan Nuri Akkol
Türk hava kurumu adına başkan Mustafa cintaş
NİĞDELİLER derneği adına Başkan  Yaşar Özcan
Yörük türkmenler derneği adına Başkan Hüseyin Karakaya
BAYBURTLULAR derneği adına Başkan Ümit Yaşar Bayrak 
Artvinliler DERNEĞİ adına Başkan Akif Alponat
SAMSUNLULAR derneği adına Başkan  Reşat Akın
Amasyalılar Derneği adına başkan Vahit Altunay
Vanlılar Derneği adına Başkan Kenan Yıldız
Gölcük Hayvan aktivistleri adına  Oktay Öner
Platform 2019 Dönem Başkanı  Yasin Aslan 
Başkan Aynaı "Katılarak Gölcük özelinde derneklerimizin problemlerini bizlerle paylaştılar.  Yapılan toplantıda Kültür dernekleri platformu olarak ilk talep geniş ve her türlü kullanıma uygun bir sivil toplum merkezinin oluşturulması. Meclis üyelerimiz İLÇE başkanımız ve il başkanımız bu konu ile alakalı ne gerekiyorsa yapılacağını dernek başkanlarımıza bildirdik. Kültür dernekleri platformuna bağlı derneklerimizin ikinci büyük problemi pandemi sürecinde zayıflayan ekonomi nedeniyle üye aidatlarını toplanmadığı ve kiralarini ödeyemedikleri oldu.
Bu konudada yetkili mercilerle görüşerek yardımcı olacağımızı bildirdik.
Sivil örgütleri olarak yapmaya çalışılan sosyal aktivitelere Gölcük belediyesininde katkı sunmasını rica ettiler.
Çok verimli bir toplantı sonrası bizleri ağırlayan başta Kültür dernekleri platformu Dönem Başkanı Ramazan Korkut beye ve katılan tüm dernek başkanlarımıza teşekkür ederiz"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.