LASTİK İŞ
ismail

İYİ PARTİ VE CHP YENİ STRATEJİLER BELİRLEDİ

Asayiş 09.03.2019 - 09:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ VE CHP YENİ STRATEJİLER BELİRLEDİ

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın CHP Kocaeli İl Örgütü’ne yaptığı ziyarette seçimlere sayılı günler kamuoyundan alınan geri dönümler masaya yatırılarak yeni planlamalar yapıldı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur, Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman ve İYİ Parti yöneticileri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Yoğun programlardan ötürü bir araya gelememiştik. Teşkilat olarak örgütümüze yaptığınız ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ederiz” diye konuştu.   İTTİFAKTAN KOCAELİ MEMNUN İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise, “Bizleri ağırladığınız için sizlere teşekkür ederiz. Sizlerin nezdinde partinizin kadın yöneticileri, üyeleri ve çalışanlarının da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı. Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman da programlara verilen katkılardan ötürü teşekkür ederek ittifakın kentte yarattığı coşkunun sonucu olumlu geri dönümler aldıklarını belirtti. Bölgesel çalışmalarla ilgili yeni planlamaların yapıldığı toplantıda her iki partinin yöneticileri bir kez daha beraberlik ve zafer mesajları verdi.
İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın CHP Kocaeli İl Örgütü’ne yaptığı ziyarette seçimlere sayılı günler kamuoyundan alınan geri dönümler masaya yatırılarak yeni planlamalar yapıldı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur, Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman ve İYİ Parti yöneticileri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Yoğun programlardan ötürü bir araya gelememiştik. Teşkilat olarak örgütümüze yaptığınız ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

İTTİFAKTAN KOCAELİ MEMNUN

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise, “Bizleri ağırladığınız için sizlere teşekkür ederiz. Sizlerin nezdinde partinizin kadın yöneticileri, üyeleri ve çalışanlarının da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı. Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman da programlara verilen katkılardan ötürü teşekkür ederek ittifakın kentte yarattığı coşkunun sonucu olumlu geri dönümler aldıklarını belirtti. Bölgesel çalışmalarla ilgili yeni planlamaların yapıldığı toplantıda her iki partinin yöneticileri bir kez daha beraberlik ve zafer mesajları verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.