İYİ PARTİ'YE KADIN BAŞKAN GELİYOR

Asayiş 27.11.2017 - 18:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ'YE KADIN BAŞKAN GELİYOR

Liderliğini Meral Akşener'in yaptığı ve geçtiğimiz ay resmen kurulan İYİ Parti de örgütlenmeler hızla devam ediyor

Kocaeli İl genelinde örgütlenme çalışmalarını sürdüren partide, Genel Başkan Meral Akşener'in isteği ile 3 ilçede bayan ilçe başkanları görevlendirilecek.. Bayan başkanların görev alacağı ilçelerden birinin de Gölcük olduğu belirtilirken, isim üzerinde çalışmaların sona erdiği, Genel Başkan meral Akşener'in onayının alınmasının ardından gerekli atamanın yapılacağı belirtiliyor. GölcüK'de daha önce kadın kolları dışında bayan ilçe başkanı görev yapmadı. İYİ Parti ilçe başkanı olarak görevlendirilmesinin Akşener'in Gölcük'e verdiği özel önemi gösterdiğini ifade eden parti yetkilileri, kadın ilçe başkanı ile Gölcük de büyük bir atılım yapıp ivme kazanacaklarını ifade ettiler.  İYİ Parti 'de ilçe başkanlığına atanacak olan ismin önümüzdeki günlerde açıklanacağı ifade ediliyor.
Liderliğini Meral Akşener'in yaptığı ve geçtiğimiz ay resmen kurulan İYİ Parti de örgütlenmeler hızla devam ediyor

Kocaeli İl genelinde örgütlenme çalışmalarını sürdüren partide, Genel Başkan Meral Akşener'in isteği ile 3 ilçede bayan ilçe başkanları görevlendirilecek..
Bayan başkanların görev alacağı ilçelerden birinin de Gölcük olduğu belirtilirken, isim üzerinde çalışmaların sona erdiği, Genel Başkan meral Akşener'in onayının alınmasının ardından gerekli atamanın yapılacağı belirtiliyor.
GölcüK'de daha önce kadın kolları dışında bayan ilçe başkanı görev yapmadı. İYİ Parti ilçe başkanı olarak görevlendirilmesinin Akşener'in Gölcük'e verdiği özel önemi gösterdiğini ifade eden parti yetkilileri, kadın ilçe başkanı ile Gölcük de büyük bir atılım yapıp ivme kazanacaklarını ifade ettiler. 
İYİ Parti 'de ilçe başkanlığına atanacak olan ismin önümüzdeki günlerde açıklanacağı ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.