İYİ PARTİDEN SEÇİM KURULUNA TEPKİ

Asayiş 04.05.2018 - 09:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİDEN SEÇİM KURULUNA TEPKİ

İyi Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi Cumhur Başkanlığı seçimi için Genel Başkanları Merak Akşener’e imza vermek için gittikleri İlçe Seçim Kurulunun kapısında kaldılar.

SEÇİM KURLU KAPALI Sabah saah 08:40’da İlçe Seçim kuruluna Meral Akşener’e imza vemek için giden Gölcük İlçe yöneticileri ve vatandaşlar İlçe seçim kurulunun kapalı olması nedeni ile kapda kaldılar. İlçe Başkanı İsmail Aynacı “İmza vermek için önümüzde çok kısa süre var. Bizler ve vatandaşlar İlçe seçim kuruluna imza atmak için geldik ancak gördük ki mesai saati başlamasına rağmen kurum hala açık değil” dedi.   SEÇİM MÜDÜRÜ KANDIRA’dan geliyor Bir süre önce Gölcük ilçe Seçim Müdürü Meryem Coşkun kandıra’ya atanmış Kandıra İlçe Seçim Müdürü Mustafa Okan’da Gölcük’e gelmişti. Okan’ın Kandıra’da oturduğu için Gölcük’e Kandıradan geldiği öğrenildi.
İyi Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi Cumhur Başkanlığı seçimi için Genel Başkanları Merak Akşener’e imza vermek için gittikleri İlçe Seçim Kurulunun kapısında kaldılar.

SEÇİM KURLU KAPALI

Sabah saah 08:40’da İlçe Seçim kuruluna Meral Akşener’e imza vemek için giden Gölcük İlçe yöneticileri ve vatandaşlar İlçe seçim kurulunun kapalı olması nedeni ile kapda kaldılar. İlçe Başkanı İsmail Aynacı “İmza vermek için önümüzde çok kısa süre var. Bizler ve vatandaşlar İlçe seçim kuruluna imza atmak için geldik ancak gördük ki mesai saati başlamasına rağmen kurum hala açık değil” dedi.

 

SEÇİM MÜDÜRÜ KANDIRA’dan geliyor

Bir süre önce Gölcük ilçe Seçim Müdürü Meryem Coşkun kandıra’ya atanmış Kandıra İlçe Seçim Müdürü Mustafa Okan’da Gölcük’e gelmişti. Okan’ın Kandıra’da oturduğu için Gölcük’e Kandıradan geldiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.