LASTİK İŞ

İYİ PARTİLİ GENÇLER SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Gölcük 30.03.2020 - 17:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİLİ GENÇLER SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

İYİ Parti Gençlik Kolları üyesi gençler, sokak hayvanlarını unutmadı. İYİ Partili gençler, virüs nedeni ile vatandaşların sokağa çıkamaması bu nedenle de aç kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalan sokak hayvanlarına besleme yaptı.

İYİ Partili gençler yaptıkları açıklamada"Ülkemizin corona virüsle mücadele ettiği şu günlerde corona virüsten korunmak adına alınan tedbirler kapsamında kapatılan işletmelerin bir çoğunun gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmeler oluşu ve vatandaşlarımızın kişisel izole amaçlı dışarı çıkamaması sokakta yaşayan hayvan dostlarımızın yemek bulmalarını güçleştirmektedir. Bu vesileyle İyi Parti Gençlik Politikaları birimi ve Gençlik Kolları olarak bu zor günlerde sokak hayvanlarına detsek olmak ve yemek ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Kocaeli Can Dostlar Derneğinin de desteği ile sokak hayvanlarını besleme çalışması başlatmış bulunmaktayız.. İçinde bulunduğumuz salgın süreci ve korunmaya yönelik bireysel tedbirler kapsamında küçük gruplar halinde, kişisel mesafe kuralına riayet ederek, koruyucu maske, eldiven ve gerekli dezenfektanlarla tüm koruma tedbirlerimizi eksiksiz alarak çalışmamızı tamamladık. Umarız ki bu çalışma bir örnek teşkil eder ve bizlerin desteğine şu günlerde daha çok ihtiyaç duyan hayvan dostlarımıza daha çok dost eli uzanır..Unutmayalım sadece virüs değil.İyilikte bulaşıcıdır.."dediler
İYİ Parti Gençlik Kolları üyesi gençler, sokak hayvanlarını unutmadı. İYİ Partili gençler, virüs nedeni ile vatandaşların sokağa çıkamaması bu nedenle de aç kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalan sokak hayvanlarına besleme yaptı.

İYİ Partili gençler yaptıkları açıklamada"Ülkemizin corona virüsle mücadele ettiği şu günlerde corona virüsten korunmak adına alınan tedbirler kapsamında kapatılan işletmelerin bir çoğunun gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmeler oluşu ve vatandaşlarımızın kişisel izole amaçlı dışarı çıkamaması sokakta yaşayan hayvan dostlarımızın yemek bulmalarını güçleştirmektedir. Bu vesileyle İyi Parti Gençlik Politikaları birimi ve Gençlik Kolları olarak bu zor günlerde sokak hayvanlarına detsek olmak ve yemek ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Kocaeli Can Dostlar Derneğinin de desteği ile sokak hayvanlarını besleme çalışması başlatmış bulunmaktayız.. İçinde bulunduğumuz salgın süreci ve korunmaya yönelik bireysel tedbirler kapsamında küçük gruplar halinde, kişisel mesafe kuralına riayet ederek, koruyucu maske, eldiven ve gerekli dezenfektanlarla tüm koruma tedbirlerimizi eksiksiz alarak çalışmamızı tamamladık.

Umarız ki bu çalışma bir örnek teşkil eder ve bizlerin desteğine şu günlerde daha çok ihtiyaç duyan hayvan dostlarımıza daha çok dost eli uzanır..Unutmayalım sadece virüs değil.İyilikte bulaşıcıdır.."dediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.