İYİ PARTİLİLERDEN TEMAD'A ZİYARET

Asayiş 11.05.2018 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİLİLERDEN TEMAD'A ZİYARET

24 Haziran erken Genel seçimleri yaklaştıkça partilerin çalışma tempoları arttı. İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi TEMAD'ı ziyaret etti.

Gölcük İİYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı Milletvekili aday adayı Ruhan Tekcan ve İlçe yönetiim TEMAD'ı ziyaret etti. Başkan  Aynacı ziyarette yaptığı konuşmada "24 Haziran'da yapılacak erken Genel seçimde ülkemizin birlik,beraberliğ için var gücümüzle çalışıyoruz. Dempokratik parlementer sistemini yeinden inşa etmek için,Adlet için,geleceğimiz için Temad'dan destek istiyorum" dedi. Gölcük TEMAD  Başkanı Bekir Tülü "24 Haziran seçimleri ülkemize hayırlı olsun.Temad olarak siyasete uzak duran bir yapımız var.Öncelikle yeni kurulan İYİ Partiye hayırlı olsun.Sevgili Başkanıma ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Türkiye için  iyi ve hayırlı bir sonuç çıkmasını dilerim.Seçim çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.
24 Haziran erken Genel seçimleri yaklaştıkça partilerin çalışma tempoları arttı. İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi TEMAD'ı ziyaret etti.

Gölcük İİYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı Milletvekili aday adayı Ruhan Tekcan ve İlçe yönetiim TEMAD'ı ziyaret etti. Başkan  Aynacı ziyarette yaptığı konuşmada "24 Haziran'da yapılacak erken Genel seçimde ülkemizin birlik,beraberliğ için var gücümüzle çalışıyoruz. Dempokratik parlementer sistemini yeinden inşa etmek için,Adlet için,geleceğimiz için Temad'dan destek istiyorum" dedi.

Gölcük TEMAD  Başkanı Bekir Tülü "24 Haziran seçimleri ülkemize hayırlı olsun.Temad olarak siyasete uzak duran bir yapımız var.Öncelikle yeni kurulan İYİ Partiye hayırlı olsun.Sevgili Başkanıma ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Türkiye için  iyi ve hayırlı bir sonuç çıkmasını dilerim.Seçim çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.