LASTİK İŞ

İYİ PARTİNİN İL BAŞKANI HALUK ULUSOY OLDU

Asayiş 01.11.2017 - 10:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİNİN İL BAŞKANI HALUK ULUSOY OLDU

Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti’nin Kocaeli İl Başkanlığına iş adamı Haluk Ulusoy getirildi.

MHP’den ihraç edilen İzmitli Meral Akşener, 25 Ekim 2017 tarihinde Ankara’da İYİ Parti adında yeni bir parti kurdu. Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti’nin 200 kişilik kurucuları arasında MHP Kocaeli eski milletvekilleri Cumali Durmuş, Lütfü Türkkan ve Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez de yer aldı. Teşkilatlara hız veren İYİ Parti’nin Kocaeli İl Başkanı da Haluk Ulusoy oldu.  KOSİAD eski Başkanı ve Başiskele Wellborn Otel’in sahibi olan Haluk Ulusoy’a bugün Ankara'ya gitti. Ulusoy, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile görüşüp, resmen il başkanlığına getirildi. Ulusoy'a İYİ Parti rozetini de Koray Aydın taktı. Haluk ULUSOY kimdir? Hayrettin-Reyhan Ulusoy çiftinin oğlu olan Haluk Ulusoy, 1963 İzmit doğumlu. 1988 yılında iş hayatına hayatı atılan Ulusoy, Ulusoy Kağıt, Gıda, Turizm San. ve Tic. A.Ş.’nin ortağı ve Başiskele’de bulunan Wellborn Luxury Hotel’in sahibidir. 1999 - 2005 yılları arasında Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyeliği, 2007 ve 2008 yıllarında Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOSİAD) başkanlığı yaptı. 2013 yılında Kocaeli Sanayi Odası yönetim kurulu sayman üyeliği ve TOBB Sanayi Konseyi üyesi oldu. Şebnem Hanım ile evli olan Ulusoy, Özge ve Hazar adlı iki çocuk babası.
Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti’nin Kocaeli İl Başkanlığına iş adamı Haluk Ulusoy getirildi.

MHP’den ihraç edilen İzmitli Meral Akşener, 25 Ekim 2017 tarihinde Ankara’da İYİ Parti adında yeni bir parti kurdu. Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti’nin 200 kişilik kurucuları arasında MHP Kocaeli eski milletvekilleri Cumali Durmuş, Lütfü Türkkan ve Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez de yer aldı.

Teşkilatlara hız veren İYİ Parti’nin Kocaeli İl Başkanı da Haluk Ulusoy oldu. 

KOSİAD eski Başkanı ve Başiskele Wellborn Otel’in sahibi olan Haluk Ulusoy’a bugün Ankara'ya gitti. Ulusoy, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile görüşüp, resmen il başkanlığına getirildi. Ulusoy'a İYİ Parti rozetini de Koray Aydın taktı.

Haluk ULUSOY kimdir?

Hayrettin-Reyhan Ulusoy çiftinin oğlu olan Haluk Ulusoy, 1963 İzmit doğumlu. 1988 yılında iş hayatına hayatı atılan Ulusoy, Ulusoy Kağıt, Gıda, Turizm San. ve Tic. A.Ş.’nin ortağı ve Başiskele’de bulunan Wellborn Luxury Hotel’in sahibidir. 1999 - 2005 yılları arasında Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyeliği, 2007 ve 2008 yıllarında Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOSİAD) başkanlığı yaptı. 2013 yılında Kocaeli Sanayi Odası yönetim kurulu sayman üyeliği ve TOBB Sanayi Konseyi üyesi oldu. Şebnem Hanım ile evli olan Ulusoy, Özge ve Hazar adlı iki çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.