İYİ PARTİYE DEĞİRMENDERE’DE İLGİ BÜYÜK

Asayiş 30.05.2018 - 19:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİYE DEĞİRMENDERE’DE İLGİ BÜYÜK

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Değirmendere'de İYİ parti'ye ilgi oldukça yoğun

Adaylar ile esnaf ziyaretleri yapan İYİ Parti, İftardan sonra Değirmendere sahilinde çay bahçelerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Kendisi de Değirmendereli  olan İYİ Parti’nin tanınmış ismi 2.sıra adayı Ali Türkşen, sahilde vatandaşlara sohbet etti Türkşen’e Değirmendere’den büyük destek gelirken, bol bol fotoğraf çektirdi. DEĞİRMENDERE’DE İLGİ BÜYÜK Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı  önderliğinde Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde adaylar Dicle Akın, Alper Bircanoğlu ile kafeler gezdiler. Adaylar kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun kalırken, İYİ Parti’nin Türkiye’nin umudu olduğunu belirttiler. İlçe Başkanı Aynacı “Parti olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Adaylarımızın çok istekli olması bizi memnun ediyor. 24 Haziran’a kadar tüm kentte halkımızla bir araya geleceğiz ama özellikle Değirmendere’de gösterilen ilgiden memnunuz” dedi.
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Değirmendere'de İYİ parti'ye ilgi oldukça yoğun

Adaylar ile esnaf ziyaretleri yapan İYİ Parti, İftardan sonra Değirmendere sahilinde çay bahçelerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Kendisi de Değirmendereli  olan İYİ Parti’nin tanınmış ismi 2.sıra adayı Ali Türkşen, sahilde vatandaşlara sohbet etti Türkşen’e Değirmendere’den büyük destek gelirken, bol bol fotoğraf çektirdi.

DEĞİRMENDERE’DE İLGİ BÜYÜK

Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı  önderliğinde Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde adaylar Dicle Akın, Alper Bircanoğlu ile kafeler gezdiler. Adaylar kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun kalırken, İYİ Parti’nin Türkiye’nin umudu olduğunu belirttiler. İlçe Başkanı Aynacı “Parti olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Adaylarımızın çok istekli olması bizi memnun ediyor. 24 Haziran’a kadar tüm kentte halkımızla bir araya geleceğiz ama özellikle Değirmendere’de gösterilen ilgiden memnunuz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.