LASTİK İŞ

İYİLEŞTİRMEK İYİLİKTİR

Sağlık 22.01.2018 - 13:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİLEŞTİRMEK İYİLİKTİR

Kanserin Bütüncül Tedavisi" üzerine Genel Cerrah - Organ Nakliye Hocası ve İyileştirmek İyiliktir Derneği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Ünal Aydın 23 Ocak Salı günü saat 12.00'da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde "konferans verecektir.

Gölcük Muhtarlar Derneği ve Kent Konseyi kadın Meclisinin organize ettiği Kanser konferansını iyileştirmek iyiliktir Derneği kurucucu Başkanı Prof. Dr. Ünal Aydın  verecek. Konferansa tüm Gölcük Halkı davetli.    Doğru Tedavi, Mutlu Hastalar! iyileştirmek iyiliktir Derneği kurucucu Başkanı Prof. Dr. Ünal Aydın  “Dünyada pek çok kişi kendi ülkesinde ve şehrinde, sağlık problemlerinin çözümü için beklemektedir. Bu hastaların karşılaştığı sorunlardan bazıları; tedavi maliyetinin çok yüksek olması, uzun bekleme süreleri, teknoloji eksikliği, tecrübeli ve yetenekli doktorlara ulaşamamaktır. Ayrıca sağlık personelinin yetersiz ilgisi, doktorla direkt temas kuramama karşılaşılan sorunlardır. Biz tüm bu sorunların aşılması için çalışır ve sizin mutlu olmanız için işbirliği yaparız.   Günümüzde giderek artan sağlık harcamaları; uygulanabilecek tedavi ve malzemelerinin çeşitliliğine bağlı hedef maliyeti netleştirmedeki zorlukların bilinci ile tedavi öncesi tüm tedavi protokollerini netleştirir, tedavi süresince ekibimiz şeffaf maliyet uygulaması ile sizinle sürekli işbirliği yaparız. Ayrıca sosyal güvencesi ve özel sağlık sigortası olan tüm hastaları sosyal güvenceleri kapsamında tedavi edebilmeyi hedefleriz.   Amacımız sağlık nedeniyle seyahat etmek zorunda kaldığınız İzmir’den hoş bir tatil anısı ile dönebilmenizi sağlamaktır. Bunun için işlerin hep yolunda gitmesi, daha az problem çıkmasını hedefleriz. Size ve refakatçilerinize bu süreçte güzel İzmir’in güzelliklerini fark etmek için fırsat oluşturmaya çalışırız.
Kanserin Bütüncül Tedavisi" üzerine Genel Cerrah - Organ Nakliye Hocası ve İyileştirmek İyiliktir Derneği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Ünal Aydın 23 Ocak Salı günü saat 12.00'da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde "konferans verecektir.
Gölcük Muhtarlar Derneği ve Kent Konseyi kadın Meclisinin organize ettiği Kanser konferansını iyileştirmek iyiliktir Derneği kurucucu Başkanı Prof. Dr. Ünal Aydın  verecek. Konferansa tüm Gölcük Halkı davetli. 
 
Doğru Tedavi, Mutlu Hastalar!
iyileştirmek iyiliktir Derneği kurucucu Başkanı Prof. Dr. Ünal Aydın  “Dünyada pek çok kişi kendi ülkesinde ve şehrinde, sağlık problemlerinin çözümü için beklemektedir. Bu hastaların karşılaştığı sorunlardan bazıları; tedavi maliyetinin çok yüksek olması, uzun bekleme süreleri, teknoloji eksikliği, tecrübeli ve yetenekli doktorlara ulaşamamaktır. Ayrıca sağlık personelinin yetersiz ilgisi, doktorla direkt temas kuramama karşılaşılan sorunlardır. Biz tüm bu sorunların aşılması için çalışır ve sizin mutlu olmanız için işbirliği yaparız.
 
Günümüzde giderek artan sağlık harcamaları; uygulanabilecek tedavi ve malzemelerinin çeşitliliğine bağlı hedef maliyeti netleştirmedeki zorlukların bilinci ile tedavi öncesi tüm tedavi protokollerini netleştirir, tedavi süresince ekibimiz şeffaf maliyet uygulaması ile sizinle sürekli işbirliği yaparız. Ayrıca sosyal güvencesi ve özel sağlık sigortası olan tüm hastaları sosyal güvenceleri kapsamında tedavi edebilmeyi hedefleriz.
 
Amacımız sağlık nedeniyle seyahat etmek zorunda kaldığınız İzmir’den hoş bir tatil anısı ile dönebilmenizi sağlamaktır. Bunun için işlerin hep yolunda gitmesi, daha az problem çıkmasını hedefleriz. Size ve refakatçilerinize bu süreçte güzel İzmir’in güzelliklerini fark etmek için fırsat oluşturmaya çalışırız.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.