LASTİK İŞ

İZCİLER YEMİN ETTİ

17.03.2017 - 13:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZCİLER YEMİN ETTİ

Güzergah İzcilik Gençlik Ve Spor Külübü; aday izcilik dönemini tamamlayan izcileri için yemin töreni düzenledi. Aday izcilik dönemini tamamlayan izciler kulüp önderi Oymakbaşı Mehmet Tahir Keskin'in gözetiminde izci yemini edip, fularlarını takarak ve Türkiye izcisi oldu.

Güzergah İzcilik Gençlik Ve Spor Külübü;  aday izcilik dönemini tamamlayan izcileri için yemin töreni düzenledi. Aday izcilik dönemini tamamlayan izciler kulüp önderi Oymakbaşı Mehmet Tahir Keskin'in gözetiminde izci yemini edip, fularlarını takarak ve Türkiye izcisi oldu. Her gün en az bir iyilik yapma sözü veren izcilerin lacivert beyaz külüp fularlarını takan Oymakbaşı Tahir Keskin izcilerine başarılar temennisinde bulundu. Güzergah İzcilik Gençlik Ve Spor Külübü Yönetim Kurulu Üyesi Ve Sekreteri Metin Doruklu; güzergahın spor, sanat ve ahlak eğitiminde Gölcük'te adından söz ettirdiğini artık hedeflerinin yapılan çalışma ve projeler ile derneğin adını ülke çapında da duyurmak olduğunu ifade etti. AYTEPE'DE İZCİLİK KAMPI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü gerçekleştirdiği yemin törenin akabinde, 10-12 mart tarihlerinde Aytepe Diriliş Kamp alanında zorlu hava şartlarına rağmen başarılı bir izcilik kampı gerçekleştirdiler. Yönetim Kurulu Üyesi, Dernek Sekreteri ve  aynı zamanda “Bizimle Ol Bağımlı Olma” proje koordinatörü olan Metin Doruklu, Yağmur, sis ,kar, soğuk demeden 50 izcimiz ile 1200 rakımlı Aytepe diriliş kamp alanında zor şartlar altında mücadele eğitimi, izcilik eğitimleri, okçuluk eğitimleri, doğa yürüyüşleri gerçekleştirdik. Kamp ateşi programı ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek izcilerimiz ile eğlenceli vakit geçirerek verimli bir kamp dönemi geçirdik, dedi. İçişleri Bakanlığı  Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen “ Bizimle Ol Bağımlı Olma “projesi kapsamında gerçekleştirilen izcilik kampında genç izciler ve yavru kurtlar  vatan sevgisi temalı etkinlikler ile doğa ile başbaşa eğitim alarak eğlencenin tadına vardılar. Güzergah İzcilik Gençlik Ve Spor Külübü Derneği, Dumlupınar mahallesi Albay Burak cad. no:42 gölcük ( yurtiçi kargo karşısında) adresinde eğitim vermekte. Kulübe üye olmak isteyenler  0262 412 25 99 veya 0544 534 25 15 telefonları arayabilirler.
Güzergah İzcilik Gençlik Ve Spor Külübü; aday izcilik dönemini tamamlayan izcileri için yemin töreni düzenledi. Aday izcilik dönemini tamamlayan izciler kulüp önderi Oymakbaşı Mehmet Tahir Keskin'in gözetiminde izci yemini edip, fularlarını takarak ve Türkiye izcisi oldu.

Güzergah İzcilik Gençlik Ve Spor Külübü;  aday izcilik dönemini tamamlayan izcileri için yemin töreni düzenledi.
Aday izcilik dönemini tamamlayan izciler kulüp önderi Oymakbaşı Mehmet Tahir Keskin'in gözetiminde izci yemini edip, fularlarını takarak ve Türkiye izcisi oldu. Her gün en az bir iyilik yapma sözü veren izcilerin lacivert beyaz külüp fularlarını takan Oymakbaşı Tahir Keskin izcilerine başarılar temennisinde bulundu.
Güzergah İzcilik Gençlik Ve Spor Külübü Yönetim Kurulu Üyesi Ve Sekreteri Metin Doruklu; güzergahın spor, sanat ve ahlak eğitiminde Gölcük'te adından söz ettirdiğini artık hedeflerinin yapılan çalışma ve projeler ile derneğin adını ülke çapında da duyurmak olduğunu ifade etti.
AYTEPE'DE İZCİLİK KAMPI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü gerçekleştirdiği yemin törenin akabinde, 10-12 mart tarihlerinde Aytepe Diriliş Kamp alanında zorlu hava şartlarına rağmen başarılı bir izcilik kampı gerçekleştirdiler.

Yönetim Kurulu Üyesi, Dernek Sekreteri ve  aynı zamanda “Bizimle Ol Bağımlı Olma” proje koordinatörü olan Metin Doruklu, Yağmur, sis ,kar, soğuk demeden 50 izcimiz ile 1200 rakımlı Aytepe diriliş kamp alanında zor şartlar altında mücadele eğitimi, izcilik eğitimleri, okçuluk eğitimleri, doğa yürüyüşleri gerçekleştirdik. Kamp ateşi programı ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek izcilerimiz ile eğlenceli vakit geçirerek verimli bir kamp dönemi geçirdik, dedi.
İçişleri Bakanlığı  Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen “ Bizimle Ol Bağımlı Olma “projesi kapsamında gerçekleştirilen izcilik kampında genç izciler ve yavru kurtlar  vatan sevgisi temalı etkinlikler ile doğa ile başbaşa eğitim alarak eğlencenin tadına vardılar.
Güzergah İzcilik Gençlik Ve Spor Külübü Derneği, Dumlupınar mahallesi Albay Burak cad. no:42 gölcük ( yurtiçi kargo karşısında) adresinde eğitim vermekte. Kulübe üye olmak isteyenler  0262 412 25 99 veya 0544 534 25 15 telefonları arayabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.