LASTİK İŞ

İZGAZ'DAN BÜYÜK KOLAYLIK

Kocaeli 23.05.2018 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZGAZ'DAN BÜYÜK KOLAYLIK

ENGIE Grup bünyesinde Kocaeli'de faaliyet gösteren İZGAZ dijitalleşme yolunda bir adım daha atarak müşterilerine büyük kolaylık sağlayacak bir hizmeti kullanıma açtı. Evinden taşınarak sözleşmesini iptal ettirmek isteyen müşteriler artık doğal gaz kapama işlemlerini İZGAZ web sitesi üzerinden yapabilecek.

Evinden taşınan müşteriler doğal gaz kapama işlemlerini artık İZGAZ’ın web sitesi www.izgaz.com.tr üzerinden yapılabilecek. Sözleşmesini sonlandırmak isteyen müşterilerin yapması gereken tek şey İZGAZ web sitesi online işlemler bölümünden Evden Taşınıyorum (Sözleşme İptali) kısmına girmek ve buradaki formu doldurmak. Burada dikkat edilmesi gereken husus müşterinin bilgilerinin İZGAZ sistemi üzerinde güncel olması. Eğer sistemde kayıtlı olan cep telefonu numarası müracaat sahibi tarafından kullanılmıyor ise işlemlerin Müşteri Hizmet Merkezlerine gidilerek tamamlanması gerekiyor.  www.izgaz.com.tr üzerinden daha birçok işlem yapılabiliyor;  www.izgaz.com.tr Online İşlemler üzerinden “Fatura Sorgulama”, “Endeks Bildirimi”, “Tahmini Fatura Hesaplama”, “Otomatik Ödeme Sorgulama” gibi birçok diğer işlem de yapılabiliyor. Yeni Online İşlemler de yolda İZGAZ Online işlemlerle ilgili yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Hedef; müşteri merkezlerinden yapılabilen işlemlerin tümünün web sitesi üzerinden de yapılabilmesi. İZGAZ, Müşteri Memnuniyeti konusunda sürekli mesafe kat etmeye devam ederek, çağrı merkezi ve müşteri hizmet merkezleri geliştirmelerinin yanı sıra, şimdi de online hizmetlerle müşteri memnuniyeti seviyesini en üst düzeye taşıma hedefinde…  Bilgiler güncel tutulmalı  İZGAZ'dan aktarılan bilgiye göre, “İZGAZ işlemlerini online yapabilmenin tek yolu müracaat edenin bilgilerinin sistemde güncel olduğundan emin olması.” Eğer cep telefonu numarası, e-posta gibi bilgiler sistemde güncel olmaz ise işlemleri online yapılamayacaktır. Müşteriler bilgilerini Müşteri Hizmet Merkezlerine giderek güncelleyebilirler. 
ENGIE Grup bünyesinde Kocaeli'de faaliyet gösteren İZGAZ dijitalleşme yolunda bir adım daha atarak müşterilerine büyük kolaylık sağlayacak bir hizmeti kullanıma açtı. Evinden taşınarak sözleşmesini iptal ettirmek isteyen müşteriler artık doğal gaz kapama işlemlerini İZGAZ web sitesi üzerinden yapabilecek.

Evinden taşınan müşteriler doğal gaz kapama işlemlerini artık İZGAZ’ın web sitesi www.izgaz.com.tr üzerinden yapılabilecek. Sözleşmesini sonlandırmak isteyen müşterilerin yapması gereken tek şey İZGAZ web sitesi online işlemler bölümünden Evden Taşınıyorum (Sözleşme İptali) kısmına girmek ve buradaki formu doldurmak. Burada dikkat edilmesi gereken husus müşterinin bilgilerinin İZGAZ sistemi üzerinde güncel olması. Eğer sistemde kayıtlı olan cep telefonu numarası müracaat sahibi tarafından kullanılmıyor ise işlemlerin Müşteri Hizmet Merkezlerine gidilerek tamamlanması gerekiyor. 

www.izgaz.com.tr üzerinden daha birçok işlem yapılabiliyor; 

www.izgaz.com.tr Online İşlemler üzerinden “Fatura Sorgulama”, “Endeks Bildirimi”, “Tahmini Fatura Hesaplama”, “Otomatik Ödeme Sorgulama” gibi birçok diğer işlem de yapılabiliyor.

Yeni Online İşlemler de yolda
İZGAZ Online işlemlerle ilgili yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Hedef; müşteri merkezlerinden yapılabilen işlemlerin tümünün web sitesi üzerinden de yapılabilmesi. İZGAZ, Müşteri Memnuniyeti konusunda sürekli mesafe kat etmeye devam ederek, çağrı merkezi ve müşteri hizmet merkezleri geliştirmelerinin yanı sıra, şimdi de online hizmetlerle müşteri memnuniyeti seviyesini en üst düzeye taşıma hedefinde… 
Bilgiler güncel tutulmalı 

İZGAZ'dan aktarılan bilgiye göre, “İZGAZ işlemlerini online yapabilmenin tek yolu müracaat edenin bilgilerinin sistemde güncel olduğundan emin olması.” Eğer cep telefonu numarası, e-posta gibi bilgiler sistemde güncel olmaz ise işlemleri online yapılamayacaktır. Müşteriler bilgilerini Müşteri Hizmet Merkezlerine giderek güncelleyebilirler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.