LASTİK İŞ
ismail

İZGAZ İSTERSE KÖYLERE DOĞALGAZ GİDER

04.05.2017 - 09:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZGAZ İSTERSE KÖYLERE DOĞALGAZ GİDER

Mayıs ayı Mahalle Muhtarları Toplantısı dün Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in de katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Ellibeş Muhtarlara verdiği önemi dile getirirken, muhtarların sorunlarını dinledi.

Mayıs ayı Mahalle Muhtarları Toplantısı dün Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in de katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Ellibeş Muhtarlara verdiği önemi dile getirirken, muhtarların sorunlarını dinledi.  Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,İSU Gölcük Müdürü Mehmet Yaman, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Muhtarlar katılım sağladı.  Toplantıda konuşma yapan Başkan Ellibeş şu sözleri söyledi: “Bugün Mayıs ayı muhtarlar toplantısını gerçekleştiriyoruz. Sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Çok şükür ki ülkemizin geleceği açısından önemli bir referandum sürecini atlattık. Büyük bir sorun olmadan bu süreci ülkemizin lehine atlattık. Gölcük'te de çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Gölcük'te kangren olan bir sorunumuzun olmaması güzel bir durum. Tabi ki de bazı sorunlarımız var. Bu sorunlarımızın üstesinden gelmek için çok çalışmaktayız. İSU'nun Hamidiye köyünde bir yatırım çalışması var. Köylerimizin doğalgaz istekleri var. İzgaz köylerde kar durumuna bakıyor. Bizler vatandaşlarımız için İzgaz'la iletişim halindeyiz. Bu çalışma İzgaz'da uygun görürse tabi ki de yapılabilir. Bizler vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için çalışmalar yapıyoruz. Ortak noktamız Gölcük. Daha güzel Gölcük'ü oluşturmak” dedi.  KREDİ KARTSIZ ÖDEME YOK Başkan Ellibeş'in konuşmasının ardından söz alan Başkan Saral, İzgaz'ın aboneliklerde nakit para kullandırmamasını eleştirerek bu sorunun çözülmesini istedi. Başkan Ellibeş bu konuşmanın ardından İzgaz Müdürü'nü arayarak, Gölcüklülerin şikayet ettiği bu sorunu dile getirdi. İzgaz'dan yapılan açıklamayı aktaran Başkan Ellibeş, nakit para ile işlem yapılmayacağını fakat İzgaz'ın abonelerine bu işlemleri PTT ve bankalardan nakit para ile yapabilmesi için çalışma yaptıklarını ifade etti. Akabinde Muhtarlar sorunlarını Başkan Ellibeş'e aktardı.   
Mayıs ayı Mahalle Muhtarları Toplantısı dün Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in de katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Ellibeş Muhtarlara verdiği önemi dile getirirken, muhtarların sorunlarını dinledi.

Mayıs ayı Mahalle Muhtarları Toplantısı dün Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in de katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Ellibeş Muhtarlara verdiği önemi dile getirirken, muhtarların sorunlarını dinledi. 
Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,İSU Gölcük Müdürü Mehmet Yaman, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Muhtarlar katılım sağladı. 
Toplantıda konuşma yapan Başkan Ellibeş şu sözleri söyledi: “Bugün Mayıs ayı muhtarlar toplantısını gerçekleştiriyoruz. Sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Çok şükür ki ülkemizin geleceği açısından önemli bir referandum sürecini atlattık. Büyük bir sorun olmadan bu süreci ülkemizin lehine atlattık. Gölcük'te de çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Gölcük'te kangren olan bir sorunumuzun olmaması güzel bir durum. Tabi ki de bazı sorunlarımız var. Bu sorunlarımızın üstesinden gelmek için çok çalışmaktayız. İSU'nun Hamidiye köyünde bir yatırım çalışması var. Köylerimizin doğalgaz istekleri var. İzgaz köylerde kar durumuna bakıyor. Bizler vatandaşlarımız için İzgaz'la iletişim halindeyiz. Bu çalışma İzgaz'da uygun görürse tabi ki de yapılabilir. Bizler vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için çalışmalar yapıyoruz. Ortak noktamız Gölcük. Daha güzel Gölcük'ü oluşturmak” dedi. 
KREDİ KARTSIZ ÖDEME YOK
Başkan Ellibeş'in konuşmasının ardından söz alan Başkan Saral, İzgaz'ın aboneliklerde nakit para kullandırmamasını eleştirerek bu sorunun çözülmesini istedi. Başkan Ellibeş bu konuşmanın ardından İzgaz Müdürü'nü arayarak, Gölcüklülerin şikayet ettiği bu sorunu dile getirdi. İzgaz'dan yapılan açıklamayı aktaran Başkan Ellibeş, nakit para ile işlem yapılmayacağını fakat İzgaz'ın abonelerine bu işlemleri PTT ve bankalardan nakit para ile yapabilmesi için çalışma yaptıklarını ifade etti. Akabinde Muhtarlar sorunlarını Başkan Ellibeş'e aktardı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.