İZGAZ YENİDEN GÖLCÜK'DE

Ekonomi 29.09.2016 - 08:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İZGAZ YENİDEN GÖLCÜK'DE

İzgaz 2014 yılında Gölcük’teki şubesini kapatarak ilçe de yoğun tartışmalara neden olmuş ardından Anıt parkta karavanda hizmet verdikten sonra belediye içerisinde ki küçük ofisinde sadece haftanın üç günü müşterilerine hizmet vermeye devam etmişti. Vatandaşlar açma ve kapama işlemleri için İzmit’e gitmek zorunda kalmıştı. Vatandaşların yoğun şikayeti üzerine İzgaz yeniden Gölcük’te şubesini açtı.

HİZMET DÖRT KATINA ÇIKTI Kocaeli'nin gaz dağıtım şirketi İZGAZ, daha iyi hizmet verebilmek için Gölcük'deki müşteri hizmet merkezini yeniledi. Hizmet kalitesini her geçen gün daha da arttıran İZGAZ, Gölcük'teki müşteri hizmet merkezini yeniledi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan İZGAZ Müşteri Hizmet Merkezi Gölcük Ofisi'nde, çalışma alanının büyütülmesinin yanı sıra hizmet kapasitesi de dört kat arttırıldı. Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:125 adresinde faaliyet göstermeye başlayan müşteri hizmet merkezi, PTT şubesinin yanında olması İzgaz müşterilerine kolaylık sağlıyor. Hafta içi 08:45-12:30 – 13:30-17:00 saatleri arasında faaliyet gösteren merkezde günde 250 kişiye hizmet verilmesi hedefleniyor.  DÖRT MEVSİM YAZ Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İzgaz Genel Müdürü Mehmet Gökalp Özkök, Genel Müdür Yardımcısı Paul VAN DE Heijning'in yanı sıra Gölcüklü vatandaşların katıldığı törenle hizmete açılan müşteri hizmet merkezi, Gölcüklü müşterilerine 4 mevsim yazı yaşatmaya devam edecek.  VATANDAŞIN TALEBİ Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Vatandaşlardan gelen talep üzerine harekete geçtiklerini belirterek  “Doğal gaz çevreci ve toplumun kullanmayı sıklıkla tercih ettiği bir yakıt. Her gün yoğun bir talepler doğrultusunda İzgaz yetkililerinden iyileştirme istedik. Şu anda açılışını yaptığımız bu ofiste görüldüğü üzere vatandaşlarımız aldıkları hizmet kalitesinden memnun. Hayırlı olsun ” dedi. TÜM HİZMETLER ALINACAK İzgaz Genel Müdürü Mehmet Gökalp Özkök ise 10 yıldır Gölcük Belediyesi'nin kendilerine ev sahipliği yaptığını belirterek “Aldığımız istatistikler sonucu hizmet kapasitemizi artırma ihtiyacı doğdu. Haftanın 5 günü eskisine oranla 4 katı hızda hizmet verebileceğiz. Vatandaşlarımız burada nakit ödeme dışında İzgaz ile ilgili bütün hizmetleri alabilecek” dedi. 
İzgaz 2014 yılında Gölcük’teki şubesini kapatarak ilçe de yoğun tartışmalara neden olmuş ardından Anıt parkta karavanda hizmet verdikten sonra belediye içerisinde ki küçük ofisinde sadece haftanın üç günü müşterilerine hizmet vermeye devam etmişti. Vatandaşlar açma ve kapama işlemleri için İzmit’e gitmek zorunda kalmıştı. Vatandaşların yoğun şikayeti üzerine İzgaz yeniden Gölcük’te şubesini açtı.

HİZMET DÖRT KATINA ÇIKTI

Kocaeli'nin gaz dağıtım şirketi İZGAZ, daha iyi hizmet verebilmek için Gölcük'deki müşteri hizmet merkezini yeniledi. Hizmet kalitesini her geçen gün daha da arttıran İZGAZ, Gölcük'teki müşteri hizmet merkezini yeniledi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan İZGAZ Müşteri Hizmet Merkezi Gölcük Ofisi'nde, çalışma alanının büyütülmesinin yanı sıra hizmet kapasitesi de dört kat arttırıldı. Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:125 adresinde faaliyet göstermeye başlayan müşteri hizmet merkezi, PTT şubesinin yanında olması İzgaz müşterilerine kolaylık sağlıyor. Hafta içi 08:45-12:30 – 13:30-17:00 saatleri arasında faaliyet gösteren merkezde günde 250 kişiye hizmet verilmesi hedefleniyor. 

DÖRT MEVSİM YAZ
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İzgaz Genel Müdürü Mehmet Gökalp Özkök, Genel Müdür Yardımcısı Paul VAN DE Heijning'in yanı sıra Gölcüklü vatandaşların katıldığı törenle hizmete açılan müşteri hizmet merkezi, Gölcüklü müşterilerine 4 mevsim yazı yaşatmaya devam edecek. 

VATANDAŞIN TALEBİ
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Vatandaşlardan gelen talep üzerine harekete geçtiklerini belirterek  “Doğal gaz çevreci ve toplumun kullanmayı sıklıkla tercih ettiği bir yakıt. Her gün yoğun bir talepler doğrultusunda İzgaz yetkililerinden iyileştirme istedik. Şu anda açılışını yaptığımız bu ofiste görüldüğü üzere vatandaşlarımız aldıkları hizmet kalitesinden memnun. Hayırlı olsun ” dedi.

TÜM HİZMETLER ALINACAK
İzgaz Genel Müdürü Mehmet Gökalp Özkök ise 10 yıldır Gölcük Belediyesi'nin kendilerine ev sahipliği yaptığını belirterek “Aldığımız istatistikler sonucu hizmet kapasitemizi artırma ihtiyacı doğdu. Haftanın 5 günü eskisine oranla 4 katı hızda hizmet verebileceğiz. Vatandaşlarımız burada nakit ödeme dışında İzgaz ile ilgili bütün hizmetleri alabilecek” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.