LASTİK İŞ
ismail

İZGAZ KARAVANI GELDİ !

Gölcük 13.07.2014 - 10:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İZGAZ KARAVANI GELDİ !

Başkan Ellibeş’in baskıları sonuç verdi. İzgaz Mobil Karavanları haftanın belirli günleri Gölcük ve Değirmendere de hizmet verecek.

Geçen hafta İzgaz Genel Müdür yardımcısı Mehmet Gökalp Özkök’le Gölcük Belediyesinde baş başa görüşen Başkan Ellibeş İzgaz’ın mobil karavanına onay verdi.   Gölcük Beleidye Başkanı Mehmet Ellibeş’e İzgaz Mobil Karavanı ve İzgaz konusunda bilgi veren İzgaz Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gökalp Özkök  “İZGAZ olarak son yıllarda, müşterilerimizin konforunu arttırmak ve hizmet kalitemizi yükseltmek amacıyla sürekli olarak yenilikler yapmaktayız. Müşteri merkezlerimizde vermiş olduğumuz hizmetleri gerek telefon gerekse internet ortamında verebilmek amacıyla teknolojik alanda yatırımlarımızı arttırmakta ve müşterilerimizin hizmetlerimizden kendi ortamlarında yararlanabilmelerini hedeflemekteyiz” dedi. TEKNOLOJİK DÖNÜŞÜM TAMAMLANMAK ÜZERE Genel Müdür yardımcısı Özkök “2010 yılında internet sayfamızı yenileyerek; Evsel Endeks bildirimi, Geçmiş Dönem Faturaları görüntüleme, Geçmiş Tüketim Analizi, Tahmini Fatura Hesaplama, Serbest Tüketici Sorgulama, Hat-Kutu Talebi ve Abonelik için randevu talebi işlemlerimizi internet üzerinden yapılır hale getirdik” dedi.   İzgaz Genel Müdür yardımcısı Mehmet Gökalp Özkök devam etmekte olan teknolojik yatırımlar hakkında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e bilgi verdi. Özkök “Sabit Ödeme Sistemi işlemleri, Sözleşme İptali, Gaz açım randevu sorgulama, Online Abonelik, Online abonelik ücreti yatırma, İlk  gaz kullanıcı, Kiracı değişimi, Cihaz açımı veya tekrar gaz açımı, Talep Durum Sorgulama, Gaz açım randevu sorgulama, Proje Onay durumu sorgulama gibi işlemleri müşterilerimiz internet sitemiz ve cep telefonlarına indirecekleri uygulamalar aracılığıyla yapabilecekler. Bu çerçevede müşterilerimize uzaktan verdiğimiz hizmetlerin daha hızlı ve daha yüksek kalitede yapılabilmesi için hizmetlerimizi, çağrı merkezimizin ve on-line hizmetlerimizin daha etkin yürütülebileceği, yeni ofisimizde birleştirdik. Lojistik olarak şehrin gelişim merkezlerine yakın konumu, altyapısı ve modern atmosferi ile müşterilerimizin daha rahat hizmet almasını hedefledik” dedi. GÖLCÜK VE DEĞİRMENDEREYE MOBİL KARAVAN  ÖzKaravanları ile hizmet vermeye devam edeceğiz. Haftanın belirli günleri Gölcük Kent Merkezimizde belediyemiz tarafından gösterilen alanlarda müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Yoğunluk ve ihtiyaç halinde mahalle merkezlerimize de bu hizmetlerimizi götürüyor olacağız. İZGAZ Karavanlarının hizmet verdiği günler ve adresler www.izgaz-gdfsuez.com internet sayfamızda yayınlanmaktadır”dedi.  
Başkan Ellibeş’in baskıları sonuç verdi. İzgaz Mobil Karavanları haftanın belirli günleri Gölcük ve Değirmendere de hizmet verecek.

Geçen hafta İzgaz Genel Müdür yardımcısı Mehmet Gökalp Özkök’le Gölcük Belediyesinde baş başa görüşen Başkan Ellibeş İzgaz’ın mobil karavanına onay verdi.

 

Gölcük Beleidye Başkanı Mehmet Ellibeş’e İzgaz Mobil Karavanı ve İzgaz konusunda bilgi veren İzgaz Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gökalp Özkök  “İZGAZ olarak son yıllarda, müşterilerimizin konforunu arttırmak ve hizmet kalitemizi yükseltmek amacıyla sürekli olarak yenilikler yapmaktayız. Müşteri merkezlerimizde vermiş olduğumuz hizmetleri gerek telefon gerekse internet ortamında verebilmek amacıyla teknolojik alanda yatırımlarımızı arttırmakta ve müşterilerimizin hizmetlerimizden kendi ortamlarında yararlanabilmelerini hedeflemekteyiz” dedi.

TEKNOLOJİK DÖNÜŞÜM TAMAMLANMAK ÜZERE

Genel Müdür yardımcısı Özkök “2010 yılında internet sayfamızı yenileyerek; Evsel Endeks bildirimi, Geçmiş Dönem Faturaları görüntüleme, Geçmiş Tüketim Analizi, Tahmini Fatura Hesaplama, Serbest Tüketici Sorgulama, Hat-Kutu Talebi ve Abonelik için randevu talebi işlemlerimizi internet üzerinden yapılır hale getirdik” dedi.

 

İzgaz Genel Müdür yardımcısı Mehmet Gökalp Özkök devam etmekte olan teknolojik yatırımlar hakkında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e bilgi verdi. Özkök “Sabit Ödeme Sistemi işlemleri, Sözleşme İptali, Gaz açım randevu sorgulama, Online Abonelik, Online abonelik ücreti yatırma, İlk  gaz kullanıcı, Kiracı değişimi, Cihaz açımı veya tekrar gaz açımı, Talep Durum Sorgulama, Gaz açım randevu sorgulama, Proje Onay durumu sorgulama gibi işlemleri müşterilerimiz internet sitemiz ve cep telefonlarına indirecekleri uygulamalar aracılığıyla yapabilecekler.

Bu çerçevede müşterilerimize uzaktan verdiğimiz hizmetlerin daha hızlı ve daha yüksek kalitede yapılabilmesi için hizmetlerimizi, çağrı merkezimizin ve on-line hizmetlerimizin daha etkin yürütülebileceği, yeni ofisimizde birleştirdik. Lojistik olarak şehrin gelişim merkezlerine yakın konumu, altyapısı ve modern atmosferi ile müşterilerimizin daha rahat hizmet almasını hedefledik” dedi.

GÖLCÜK VE DEĞİRMENDEREYE MOBİL KARAVAN

 ÖzKaravanları ile hizmet vermeye devam edeceğiz. Haftanın belirli günleri Gölcük Kent Merkezimizde belediyemiz tarafından gösterilen alanlarda müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Yoğunluk ve ihtiyaç halinde mahalle merkezlerimize de bu hizmetlerimizi götürüyor olacağız. İZGAZ Karavanlarının hizmet verdiği günler ve adresler www.izgaz-gdfsuez.com internet sayfamızda yayınlanmaktadır”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.