LASTİK İŞ
ismail

İZİNSİZ AFİŞ ASANLARA CEZA

Gölcük 05.02.2017 - 14:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZİNSİZ AFİŞ ASANLARA CEZA

Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri kent merkezinde bulunan elektrik direkleri, ağaç ve duvarlara izinsiz afiş asanlar hakkında kabahatler kanunun 42. Maddesi gereğince 200 TL ile 6 bin lira arasında cezai işlem uyguluyor.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, görsel kirliliği engellemek için cadde ve sokaklardaki elektrik direkleri, otobüs durakları gibi alanlara asılan afiş ve bildirileri topluyor ve bu alanlara afiş asanlar hakkında cezai işlem başlatılıyor. Zabıta Müdürlüğü, Reklam ve afişlerin asılacağı yerlerin belli olduğunu bunun haricinde asılan tüm reklamların kaldırılacağını açıkladı. Şehrin muhtelif yerlerindeki elektrik direkleri, bahçe duvarları, otobüs durakları, çöp konteynırlarına yapıştırılan veya asılan pankart ve afişler, kirliliğe yol açtığı gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafından toplanıyor. Zabıta ekipleri, görsel kirliliğin yanı sıra çevre kirliliğine de yol açan afiş ve pankartları asanlar hakkında cezai işlem başlattı. Öte yandan kaldırım işgalleri konusunda esnaflara uyarılarda bulunan zabıta ekipleri, uyarılara rağmen kent merkezinde vatandaşların yürümesine engel olan kaldırım üzerindeki tezgahlarını kaldırmayan esnaflara cezai işlem uygulanacağını bildirdi.
Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri kent merkezinde bulunan elektrik direkleri, ağaç ve duvarlara izinsiz afiş asanlar hakkında kabahatler kanunun 42. Maddesi gereğince 200 TL ile 6 bin lira arasında cezai işlem uyguluyor.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, görsel kirliliği engellemek için cadde ve sokaklardaki elektrik direkleri, otobüs durakları gibi alanlara asılan afiş ve bildirileri topluyor ve bu alanlara afiş asanlar hakkında cezai işlem başlatılıyor.


Zabıta Müdürlüğü, Reklam ve afişlerin asılacağı yerlerin belli olduğunu bunun haricinde asılan tüm reklamların kaldırılacağını açıkladı. Şehrin muhtelif yerlerindeki elektrik direkleri, bahçe duvarları, otobüs durakları, çöp konteynırlarına yapıştırılan veya asılan pankart ve afişler, kirliliğe yol açtığı gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafından toplanıyor. Zabıta ekipleri, görsel kirliliğin yanı sıra çevre kirliliğine de yol açan afiş ve pankartları asanlar hakkında cezai işlem başlattı.


Öte yandan kaldırım işgalleri konusunda esnaflara uyarılarda bulunan zabıta ekipleri, uyarılara rağmen kent merkezinde vatandaşların yürümesine engel olan kaldırım üzerindeki tezgahlarını kaldırmayan esnaflara cezai işlem uygulanacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.