LASTİK İŞ
ismail

İZİNSİZ BASIN AÇIKLAMASININ MAHKEMESİ YARIN

Gündem 05.11.2018 - 18:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZİNSİZ BASIN AÇIKLAMASININ MAHKEMESİ YARIN

13.12 2016 tarihinde Gölcük İşkur önünde yapılan basın açıklamasından dolayı Gölcük Tüm Emekliler sendikasına açılan davanın duruşması Salı günü başlıyor.

13.12.2016 tarihinde bütçe görüşmeleri esnasında Gölcük İŞKUR binası önünde yapılan basın açıklaması sonucu Gölcük Tüm emekliler sendikası yönetici ve üyelerinden oluşan 13 kişi hakkında dava açıldı. Toplantı ve gösteri yürüyüşüne muhalefetten açılan ve Gölcük 2. Asliye ceza mahkemesinde görülecek bu davanın ilk duruşması 6 kasım 2018 salı günü saat 9.30 da Gölcük Adliyesinde  yapılacak. Düşünme ve sorgulama diyorlar Tüm Emekliler sendika üyesi 13 kişi hakkında açılan davanın ilk durulması için gazetemize açıklama yapan Gölcük Tüm Emekliler Sendikası Başkanı Ahmet Kasımoğlu " Emekli vatandaşın hakkını arayan sendika üyesi 13 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması yapılacak. Toplantı ve gösteri yürüyüşüne muhalefetten açılan dava  aslında  hak arama mücadesinin önüne engel koymak demektir. Tüm Emekliler sendikası olarak hak aramaya, haklarımız gasp edenleri halka şikayet etmeye devam edeceğiz. Bu dava aslında  düşünme ve sorgula demektir. Biz hem düşeneceğiz hemde sorgulayacağız. Tüm Emekliler sendikası olarak Salı günü yapılacak olan duruşmayı tüm Gölcük halkının yakından takip etmesini istiyorum" dedi.
13.12 2016 tarihinde Gölcük İşkur önünde yapılan basın açıklamasından dolayı Gölcük Tüm Emekliler sendikasına açılan davanın duruşması Salı günü başlıyor.

13.12.2016 tarihinde bütçe görüşmeleri esnasında Gölcük İŞKUR binası önünde yapılan basın açıklaması sonucu Gölcük Tüm emekliler sendikası yönetici ve üyelerinden oluşan 13 kişi hakkında dava açıldı. Toplantı ve gösteri yürüyüşüne muhalefetten açılan ve Gölcük 2. Asliye ceza mahkemesinde görülecek bu davanın ilk duruşması 6 kasım 2018 salı günü saat 9.30 da Gölcük Adliyesinde  yapılacak.

Düşünme ve sorgulama diyorlar

Tüm Emekliler sendika üyesi 13 kişi hakkında açılan davanın ilk durulması için gazetemize açıklama yapan Gölcük Tüm Emekliler Sendikası Başkanı Ahmet Kasımoğlu " Emekli vatandaşın hakkını arayan sendika üyesi 13 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması yapılacak. Toplantı ve gösteri yürüyüşüne muhalefetten açılan dava  aslında  hak arama mücadesinin önüne engel koymak demektir. Tüm Emekliler sendikası olarak hak aramaya, haklarımız gasp edenleri halka şikayet etmeye devam edeceğiz. Bu dava aslında  düşünme ve sorgula demektir. Biz hem düşeneceğiz hemde sorgulayacağız. Tüm Emekliler sendikası olarak Salı günü yapılacak olan duruşmayı tüm Gölcük halkının yakından takip etmesini istiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.