İZMİR'DE PATLAMA

Gündem 05.01.2017 - 16:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZMİR'DE PATLAMA

İzmir Bayraklı'daki adliyenin C kapısının önünde bir bombalı araç patlatıldı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Adliye binasının hemen girişinde bomba yüklü bir araç patladı. Hakim ve savcıların otoparkının giriş bölümünde meydana gelen patlamada çok sayıda kişi yaralandı. Can kaybı olup olmadığına yönelik henüz bir bilgi yok. Patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.    Çatışma çıktı Patlamanın ardından polis iki teröristle çatışmaya girdi. Bir teröristin olay yerinde cansız yattığı teröristin üzerinde ikinci bir bomba olması ihtimali üzerine çevredeki insanların uzaklaştırıldığı bildiriliyor. Diğer teröristle ise çatışmanın sürdüğü belirtiliyor.    "Avukatlar da o kapıyı kullanıyor" İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan'ın verdiği bilgilere göre patlamanın olduğu kapı sadece hakim ve savcıların geçtiği bir kapı değil vatandaşların ve avukatların da giriş çıkış yaptıkğı bir nokta. Adliye içinde de bir koşuşturmacanın olduğu söylenen baro Başkanı,  "adliye içerisindekiler güvenli bir bölgeye alınıyor" dedi.    Siyah montlu, beyaz bereli Giriş ve çıkışları kontrol altına alan polis, siyah montlu, beyaz bereli ve 1,65-1,70 metre boyundaki bir şüpheliyle ilgili çalışma başlattı. Bu arada, patlamanın yaşandığı yerin yakınında şüpheli bir paketin daha olduğu öğrenildi.
İzmir Bayraklı'daki adliyenin C kapısının önünde bir bombalı araç patlatıldı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Adliye binasının hemen girişinde bomba yüklü bir araç patladı. Hakim ve savcıların otoparkının giriş bölümünde meydana gelen patlamada çok sayıda kişi yaralandı. Can kaybı olup olmadığına yönelik henüz bir bilgi yok. Patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. 

 

Çatışma çıktı

Patlamanın ardından polis iki teröristle çatışmaya girdi. Bir teröristin olay yerinde cansız yattığı teröristin üzerinde ikinci bir bomba olması ihtimali üzerine çevredeki insanların uzaklaştırıldığı bildiriliyor. Diğer teröristle ise çatışmanın sürdüğü belirtiliyor. 

 

"Avukatlar da o kapıyı kullanıyor"

İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan'ın verdiği bilgilere göre patlamanın olduğu kapı sadece hakim ve savcıların geçtiği bir kapı değil vatandaşların ve avukatların da giriş çıkış yaptıkğı bir nokta. Adliye içinde de bir koşuşturmacanın olduğu söylenen baro Başkanı,  "adliye içerisindekiler güvenli bir bölgeye alınıyor" dedi. 

 

Siyah montlu, beyaz bereli

Giriş ve çıkışları kontrol altına alan polis, siyah montlu, beyaz bereli ve 1,65-1,70 metre boyundaki bir şüpheliyle ilgili çalışma başlattı. Bu arada, patlamanın yaşandığı yerin yakınında şüpheli bir paketin daha olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.