İZMİT POLİSİ HEYECAN YAPTI !

04.01.2017 - 05:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZMİT POLİSİ HEYECAN YAPTI !

İstanbul da meydana gelen katliam zanlısının İzmit de görüldüğü ihbarı polisi harekete geçirdi.

İzmit polisi dün akşaö hareketli saatler yaşadı. Yılbaşı gecesi İStanbul da gece kulübünde meydana gelen ve 39kişinin katledildiği olayın zanlısı olarak aranan kişinin İzmit de görüldüğü ihbarı poliseheyecanlı dakikalar yaşattı. Akşam saat 21.00 sularından 155 haber merkezine gelen bir hbar da, katliam zanlısının Baltürk Otelin önünden otogara doğru yay olarak gittiği ihbar edildi. İhbar üzerine İzmit polisi adeta ayağa kalktı. Kısa süre içinde belirtilen yer ve yol güzergahı üzerine resmi ve sivil polisler sevk edilirken polis zanlının İzmit de bulunması ihtimaline karılık çalışmalarını yoğunlaştırdı. 
İstanbul da meydana gelen katliam zanlısının İzmit de görüldüğü ihbarı polisi harekete geçirdi.

İzmit polisi dün akşaö hareketli saatler yaşadı. Yılbaşı gecesi İStanbul da gece kulübünde meydana gelen ve 39kişinin katledildiği olayın zanlısı olarak aranan kişinin İzmit de görüldüğü ihbarı poliseheyecanlı dakikalar yaşattı.

Akşam saat 21.00 sularından 155 haber merkezine gelen bir hbar da, katliam zanlısının Baltürk Otelin önünden otogara doğru yay olarak gittiği ihbar edildi.

İhbar üzerine İzmit polisi adeta ayağa kalktı. Kısa süre içinde belirtilen yer ve yol güzergahı üzerine resmi ve sivil polisler sevk edilirken polis zanlının İzmit de bulunması ihtimaline karılık çalışmalarını yoğunlaştırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.