İZMİT SİNEMAMALARINDA YENİ FİLMLER

Gölcük 04.01.2019 - 07:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZMİT SİNEMAMALARINDA YENİ FİLMLER

Yeni yılın ilk haftası ile birlikte İzmitli sinema severler için yeni filmler geldi. Biri yerli ikisi animasyon olmak üzere 3 yeni film İzmitli sinema severleri bekliyor.

HATFANIN FİLİMLERİNDE BAKIN NE VAR Süper Ayı: Birbirlerine sımsıkı bağlı baba ayı Dash ve oğlu Zack kendilerini bir anda avcıların ağından kaçarken bulurlar. Oğlu Zack’i kaçıran hayvan tüccarlarını bulmak için yanına ajan köpek Hamilton’ı da alan Dash oğlunu kurtarabilmenin yollarını aramaya başlar. Dolphin, Kipa ve Arasta’ya geldi. Maşa ile Koca Ayı,  Yepyeni Maceralar Haftanın ikinci animasyon filmi. Maşa isimli küçük bir kız çocuğu ile sirkten emekli Mişka adındaki bir ayının yaşadığı maceralar beyazperdede. Film Arasta, Symbol, Özdilek, Dolphin, 41 Burda ve Karamürsel sinemalarına geldi. Araf 2, Cin Bebek Doğuyor Biray Dalkıran’ın yönettiği filmde Emre Kızılırmak, Cevahir Turan, Kaan Songün ile Recep Aktuğ başrolü paylaşıyor. Mutlu bir evlilikleri olan Kübra ve Ahmet’in hayatları anlam veremedikleri olaylar nedeniyle kabusa dönüşür. Doktor, Kübra’ya sara teşhisi koyarken; mahallenin imamı Kübra’ya cin musallat olduğunu iddia eder. Ahmet bu olanlara mantıklı bir açıklama bulmaya çalışırken, Kübra’nın gittikçe kötüleşen hastalığı karşısında ne yapacağını bilemez. Gerilim filmi Symbol, Kipa, Dolphin, 41 Burda, Karamürsel sinemalarında. İzmit sinemalarında gösterimi devam eden filmler: Börü, Aquaman, Mary Poppins, Bumblebee, Ayı Kardeşler, Şampiyon, Hedefim Sensin, Kafalar Karışık, Müslüm Baba, Grinç, Rafadan Tayfa, Bohemian Rhapsody, Deliler, Örümcek Adam. İzmit sinemalarının günlük programını gazetemizin 12’nci sayfasında bulabilirsiniz.
Yeni yılın ilk haftası ile birlikte İzmitli sinema severler için yeni filmler geldi. Biri yerli ikisi animasyon olmak üzere 3 yeni film İzmitli sinema severleri bekliyor.

HATFANIN FİLİMLERİNDE BAKIN NE VAR

Süper Ayı: Birbirlerine sımsıkı bağlı baba ayı Dash ve oğlu Zack kendilerini bir anda avcıların ağından kaçarken bulurlar. Oğlu Zack’i kaçıran hayvan tüccarlarını bulmak için yanına ajan köpek Hamilton’ı da alan Dash oğlunu kurtarabilmenin yollarını aramaya başlar. Dolphin, Kipa ve Arasta’ya geldi.

Maşa ile Koca Ayı,  Yepyeni Maceralar

Haftanın ikinci animasyon filmi. Maşa isimli küçük bir kız çocuğu ile sirkten emekli Mişka adındaki bir ayının yaşadığı maceralar beyazperdede. Film Arasta, Symbol, Özdilek, Dolphin, 41 Burda ve Karamürsel sinemalarına geldi.

Araf 2, Cin Bebek Doğuyor

Biray Dalkıran’ın yönettiği filmde Emre Kızılırmak, Cevahir Turan, Kaan Songün ile Recep Aktuğ başrolü paylaşıyor. Mutlu bir evlilikleri olan Kübra ve Ahmet’in hayatları anlam veremedikleri olaylar nedeniyle kabusa dönüşür. Doktor, Kübra’ya sara teşhisi koyarken; mahallenin imamı Kübra’ya cin musallat olduğunu iddia eder. Ahmet bu olanlara mantıklı bir açıklama bulmaya çalışırken, Kübra’nın gittikçe kötüleşen hastalığı karşısında ne yapacağını bilemez. Gerilim filmi Symbol, Kipa, Dolphin, 41 Burda, Karamürsel sinemalarında.

İzmit sinemalarında gösterimi devam eden filmler: Börü, Aquaman, Mary Poppins, Bumblebee, Ayı Kardeşler, Şampiyon, Hedefim Sensin, Kafalar Karışık, Müslüm Baba, Grinç, Rafadan Tayfa, Bohemian Rhapsody, Deliler, Örümcek Adam. İzmit sinemalarının günlük programını gazetemizin 12’nci sayfasında bulabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.