LASTİK İŞ

İzmit İçin VETO Yediler !

Kocaeli 16.08.2013 - 00:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İzmit İçin VETO Yediler !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam CNN Türk'te yayınlanan Ankara Günlüğü isimli programa konuk oldu

 Hande Fırat'ın sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçimler öncesinde CHP'nin izleyeceği politikalar ve aday belirleme süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Sirmen ve Erenkaya'ya veto CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilliği yapmış isimlerin yerel seçimlerde ilçe belediyelerine aday olmasını istemediğini belirterek, "İl belediyesine aday olsunlar" dedi. Bu karar, İzmit için adı geçen Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya'yı etkiliyor. DENGELER DEĞİŞECEK Kocaeli'deki dengeleri değiştirecek ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, daha önce milletvekilliği yapmış isimlerin ilçe belediyelerine aday olmasını istemediğini söyledi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Milletvekilliği yapmış olan ve hala milletvekilliği görevini sürdüren arkadaşlarımın ilçe belediyelerine aday olmasını istemiyorum. Kendileri il belediyelerine aday olsunlar" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için ismi geçen Mustafa Sarıgül'le ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, "Kendisinin bir açıklaması oldu '3 bin kişi ile gelirim' diye ben de dedim ki '5 bin kişi ile gelin' gelmek istiyorsa gelebilir" ifadelerini kullandı.  İL BELEDİYELERİNE ADAY OLSUNLAR Yerel seçim sürecinde aday olacak isimlerle ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, kentimizde tartışmalara sebep olan Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya'nın olası adaylığını da ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Milletvekilliği yapmış olan ve hala milletvekilliği görevini sürdüren arkadaşlarımın ilçe belediyelerine aday olmasını istemiyorum. Kendileri il belediyelerine aday olsunlar" dedi. Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları İzmit Belediye Başkanlığı için aday adaylığı çalışması yapan eski milletvekili Hikmet Erenkaya'yı ve söz konusu adaylık için ismi sıkça dillendirilen eski milletvekili Sefa Sirmen'i akıllara getirdi. Bu açıklamayla beraber Sirmen ve Erenkaya genel merkezden veto yenmiş oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam CNN Türk'te yayınlanan Ankara Günlüğü isimli programa konuk oldu

 Hande Fırat'ın sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçimler öncesinde CHP'nin izleyeceği politikalar ve aday belirleme süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 Sirmen ve Erenkaya'ya veto

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilliği yapmış isimlerin yerel seçimlerde ilçe belediyelerine aday olmasını istemediğini belirterek, "İl belediyesine aday olsunlar" dedi. Bu karar, İzmit için adı geçen Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya'yı etkiliyor.

DENGELER DEĞİŞECEK

Kocaeli'deki dengeleri değiştirecek ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, daha önce milletvekilliği yapmış isimlerin ilçe belediyelerine aday olmasını istemediğini söyledi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Milletvekilliği yapmış olan ve hala milletvekilliği görevini sürdüren arkadaşlarımın ilçe belediyelerine aday olmasını istemiyorum. Kendileri il belediyelerine aday olsunlar" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için ismi geçen Mustafa Sarıgül'le ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, "Kendisinin bir açıklaması oldu '3 bin kişi ile gelirim' diye ben de dedim ki '5 bin kişi ile gelin' gelmek istiyorsa gelebilir" ifadelerini kullandı.

 İL BELEDİYELERİNE ADAY OLSUNLAR

Yerel seçim sürecinde aday olacak isimlerle ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, kentimizde tartışmalara sebep olan Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya'nın olası adaylığını da ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Milletvekilliği yapmış olan ve hala milletvekilliği görevini sürdüren arkadaşlarımın ilçe belediyelerine aday olmasını istemiyorum. Kendileri il belediyelerine aday olsunlar" dedi. Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları İzmit Belediye Başkanlığı için aday adaylığı çalışması yapan eski milletvekili Hikmet Erenkaya'yı ve söz konusu adaylık için ismi sıkça dillendirilen eski milletvekili Sefa Sirmen'i akıllara getirdi. Bu açıklamayla beraber Sirmen ve Erenkaya genel merkezden veto yenmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.