LASTİK İŞ
ismail

İzmit'te Orman Yangını

Kocaeli 16.07.2013 - 15:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İzmit'te Orman Yangını

İzmit'in Alikahya bölgesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan ve yakındaki toplu konutlarının bulunduğu alanı da tehdit eden alevler,paniğe neden oldu. Ekiplerin 10 arazözle müdahale ettiği alevler, buradaki binalara 300 metre kadar yaklaştı. Alikahya bölgesindeki ormanlık alanda, saat 16.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kuru ot ve çalıların tutuşması ve rüzgarın etkili olması nedeniyle alevler hızla yayıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine giderken, ilk müdahaleyi çevre sakinleri yapmaya çalıştı. Yangın rüzgarın etkisiyle zaman zaman yön değiştirirken, itfaiye ekipleri binalara 300 metre kadar yaklaşan alevleri önlemek için buralarda yanmamış bölgelere soğutma çalışması yaptı. Yangının Yuvam Akarca Topu Konutları ile diğer binalara yaklaşması nedeniyle buralarda oturan vatandaşlar büyük panik yaşadı. Bazı kadınların korkudan ağladığı ve baygınlık geçirdiği görüldü. Ekiplerin çalışmaları aralıksız sürüyor. - Kocaeli

İzmit'in Alikahya bölgesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan ve yakındaki toplu konutlarının bulunduğu alanı da tehdit eden alevler,paniğe neden oldu. Ekiplerin 10 arazözle müdahale ettiği alevler, buradaki binalara 300 metre kadar yaklaştı.

Alikahya bölgesindeki ormanlık alanda, saat 16.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kuru ot ve çalıların tutuşması ve rüzgarın etkili olması nedeniyle alevler hızla yayıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine giderken, ilk müdahaleyi çevre sakinleri yapmaya çalıştı. Yangın rüzgarın etkisiyle zaman zaman yön değiştirirken, itfaiye ekipleri binalara 300 metre kadar yaklaşan alevleri önlemek için buralarda yanmamış bölgelere soğutma çalışması yaptı.

Yangının Yuvam Akarca Topu Konutları ile diğer binalara yaklaşması nedeniyle buralarda oturan vatandaşlar büyük panik yaşadı. Bazı kadınların korkudan ağladığı ve baygınlık geçirdiği görüldü. Ekiplerin çalışmaları aralıksız sürüyor. - Kocaeli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.