İZNİK MEHTERİ DERNEĞİ GÖSTERİDE

15.04.2017 - 08:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZNİK MEHTERİ DERNEĞİ GÖSTERİDE

İznik Mehteri DerneğiDavet üzerine İzmit Gölcük ilçesinde iş adamının Daveti üzerine Oğlunun evlenme töreninde İznik Mehteran derneğini gösteri sunmaları için davet ettiler.

İznik Mehteran Derneği Gölcükte İznik Gölcüklüler Derneği başkanı Hasan Basri Başbay ve yönetimi, Türkmen Yörük dernekleri başkanı H.Hüseyin Karakaya ve düğün sahipleri karşıladılar.  Halkla ilişkilerden sorumlu ve basın danışmanı Süleyman Bilir İznik Mehteran Derneği kurulmakla dört medeniyete başkentlik yapmış olan ilçemiz İznik’in isminin duyulmasına tanıtımına büyük katkı sağlayacağını umuyorum yurt dışı gezilerimiz ile tanıtımlarımıza devam edeceğiz dedi.  İznik Mehteri Derneği Başkanı Halil Aydın da bu gösteriden memnun olduklarını bizler her fırsatta ilçemizi tanıtmaya ismini duyurmaya gösteri sunmaya hazırız  bu akşamki gösteri için ayrı  ayrı  takım arkadaşlarına teşekkür ederim dedi.  İznik Mehteri Mehter Başı Fikret Çiçek ise Pazartesi akşamları 20.30 da Toplanarak Çalışmalarımızı sürdürüyoruz ilerleyen günlerde gücümüze güç katarak ses getirmeye devam edeceğiz.  Yönetim kurulu üyesi Sadullah Kıran ise  Yakın zamanda Kadın mehteranı kurma çalışmalarını başlattık alt yapısını oluşturduk derneğimize yeni üyelerimizi de bekliyoruz dedi.
İznik Mehteri DerneğiDavet üzerine İzmit Gölcük ilçesinde iş adamının Daveti üzerine Oğlunun evlenme töreninde İznik Mehteran derneğini gösteri sunmaları için davet ettiler.

İznik Mehteran Derneği Gölcükte İznik Gölcüklüler Derneği başkanı Hasan Basri Başbay ve yönetimi, Türkmen Yörük dernekleri başkanı H.Hüseyin Karakaya ve düğün sahipleri karşıladılar.

 Halkla ilişkilerden sorumlu ve basın danışmanı Süleyman Bilir İznik Mehteran Derneği kurulmakla dört medeniyete başkentlik yapmış olan ilçemiz İznik’in isminin duyulmasına tanıtımına büyük katkı sağlayacağını umuyorum yurt dışı gezilerimiz ile tanıtımlarımıza devam edeceğiz dedi.

 İznik Mehteri Derneği Başkanı Halil Aydın da bu gösteriden memnun olduklarını bizler her fırsatta ilçemizi tanıtmaya ismini duyurmaya gösteri sunmaya hazırız  bu akşamki gösteri için ayrı  ayrı  takım arkadaşlarına teşekkür ederim dedi.

 İznik Mehteri Mehter Başı Fikret Çiçek ise Pazartesi akşamları 20.30 da Toplanarak Çalışmalarımızı sürdürüyoruz ilerleyen günlerde gücümüze güç katarak ses getirmeye devam edeceğiz.

 Yönetim kurulu üyesi Sadullah Kıran ise  Yakın zamanda Kadın mehteranı kurma çalışmalarını başlattık alt yapısını oluşturduk derneğimize yeni üyelerimizi de bekliyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.