İZNİKLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN SARGIN'A ZİYARET

Sağlık 23.01.2018 - 20:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZNİKLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN SARGIN'A ZİYARET

Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri BAŞBAY ve yönetimi tarafından rahatsızlığı sebebiyle geçtiğimiz günlerde ameliyat olan İznik Belediye Başkanı Osman Sargin'a evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri BAŞBAY ve yöneticileri Murat Can, Kadir  Özdemir tarafından  rahatsızlığı sebebiyle  geçtiğimiz günlerde ameliyat olan İznik Belediye Başkanı Osman Sargin'a evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.  Dernek Yönetimi, rahatsızlığı sebebiyle bypass ameliyatı geçiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başbay "Geçirdiği rahatsızlık dolayısı ile Gölcük İznikliler Derneği Yönetimi olarak Başkanımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Başkanımızı çok iyi gördük. İnşallah başkanımız bir an önce iyileşir ve çalışmalarına kaldığı yerden devam eder. Kendisine Allah'tan şifa diliyoruz" dedi. İznik Belediye Başkanı Sargın  yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ve kardeş şehir Gölcük halkına selamlarını iletti.
Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri BAŞBAY ve yönetimi tarafından rahatsızlığı sebebiyle geçtiğimiz günlerde ameliyat olan İznik Belediye Başkanı Osman Sargin'a evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri BAŞBAY ve yöneticileri Murat Can, Kadir  Özdemir tarafından  rahatsızlığı sebebiyle  geçtiğimiz günlerde ameliyat olan İznik Belediye Başkanı Osman Sargin'a evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. 
Dernek Yönetimi, rahatsızlığı sebebiyle bypass ameliyatı geçiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Başbay "Geçirdiği rahatsızlık dolayısı ile Gölcük İznikliler Derneği Yönetimi olarak Başkanımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Başkanımızı çok iyi gördük. İnşallah başkanımız bir an önce iyileşir ve çalışmalarına kaldığı yerden devam eder. Kendisine Allah'tan şifa diliyoruz" dedi.
İznik Belediye Başkanı Sargın  yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ve kardeş şehir Gölcük halkına selamlarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.