LASTİK İŞ

JANDARMA DEPREM EĞİTİMİ ALDI

Gündem 03.02.2021 - 16:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

JANDARMA DEPREM EĞİTİMİ ALDI

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından 12 ilçe ve 2 cezaevinde görev bin 400 yapan jandarma personeline deprem eğitimi verildi.

(İHA) -İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 2021 yılının deprem yılı olarak belirlenmesi kapsamında, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca deprem anında yapılması gereken hususlar ve vatandaşların tahliyesi ve barınma alanlarına yerleştirmeleri konusunda eğitim verildi. 10 ilçe ve 2 cezaevinde görev yapan bin 400 jandarma personeline, Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK) ve İl Jandarma Komutanlığı Lojistik Şube Müdürlüğü tarafından eğitim verildi. Ayrıca, olası bir deprem neticesinde enkaz altındaki vatandaşların tahliyesinde önemli rol oynayacak olan İl Jandarma Komutanlığında görevli Arama Kurtarma Köpeği Kor’un da katılımı ile uygulamalı eğitim yapıldı. (MK-RFK-Y)
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından 12 ilçe ve 2 cezaevinde görev bin 400 yapan jandarma personeline deprem eğitimi verildi.

(İHA) -İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 2021 yılının deprem yılı olarak belirlenmesi kapsamında, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca deprem anında yapılması gereken hususlar ve vatandaşların tahliyesi ve barınma alanlarına yerleştirmeleri konusunda eğitim verildi. 10 ilçe ve 2 cezaevinde görev yapan bin 400 jandarma personeline, Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK) ve İl Jandarma Komutanlığı Lojistik Şube Müdürlüğü tarafından eğitim verildi.
Ayrıca, olası bir deprem neticesinde enkaz altındaki vatandaşların tahliyesinde önemli rol oynayacak olan İl Jandarma Komutanlığında görevli Arama Kurtarma Köpeği Kor’un da katılımı ile uygulamalı eğitim yapıldı.
(MK-RFK-Y)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.