LASTİK İŞ
ismail

JANDARMA OKUL YOLUNDA

Gölcük 26.09.2018 - 18:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

JANDARMA OKUL YOLUNDA

Gölcük ilçesinde jandarma ekipleri tarafından öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla okul çevrelerinde 100 araç kontrol edildi, 214 kişinin kimliği sorgulandı.

Gölcük ilçesinde jandarma ekipleri tarafından öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla okul çevrelerinde 100 araç kontrol edildi, 214 kişinin kimliği sorgulandı. Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrenicilerin güvenliği için çalışmalarını sürdürüyor. Jandarma ekipleri, çalışmalar kapsamında sorumluluklarında olan olan bölgelerdeki okullarda uygulama gerçekleştirdi. Ekipler tarafından yapılan kontrollerde 100 araç durduruldu, 214 kişinin kimliği sorgulandı. Ekipler tarafından yapılan ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı kontrollerin öğrenci güvenliği için kararlılıkla sürdürüleceği öğrenildi. 
Gölcük ilçesinde jandarma ekipleri tarafından öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla okul çevrelerinde 100 araç kontrol edildi, 214 kişinin kimliği sorgulandı.

Gölcük ilçesinde jandarma ekipleri tarafından öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla okul çevrelerinde 100 araç kontrol edildi, 214 kişinin kimliği sorgulandı.

Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrenicilerin güvenliği için çalışmalarını sürdürüyor. Jandarma ekipleri, çalışmalar kapsamında sorumluluklarında olan olan bölgelerdeki okullarda uygulama gerçekleştirdi. Ekipler tarafından yapılan kontrollerde 100 araç durduruldu, 214 kişinin kimliği sorgulandı. Ekipler tarafından yapılan ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı kontrollerin öğrenci güvenliği için kararlılıkla sürdürüleceği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.