LASTİK İŞ
ismail

JANDARMADAN DİJİTAL MESAJ

Gündem 25.11.2020 - 15:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

JANDARMADAN DİJİTAL MESAJ

Pandemi nedeniyle vatandaş buluşmalarına ara veren Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Gününde 258 mahalledeki kadına özel olarak hazırlanan video ile ulaştı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince yürütülen ’Korkma, sinme şiddete dur de projesi’ kapsamında sorumluluk sahasında bulunan vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. VATANDAŞLARA VİDEO YOLLANACAK Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Pandemi nedeniyle,  vatandaş buluşmalarına ara verildiğinden, çalışmalarını dijital ortama taşındı. Çalışmalar kapsamında 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Gününde Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan 258 mahallede ikamet eden kadınlara, Kadın Destek Uygulaması olan KADES tanıtım videosu gönderilerek bilgilendirme yapıldı. İlerleyen tarihlerde de aile içi şiddetle mücadele ve çocuk istismarının önlenmesi konularında hazırlanan bilgilendirme videoları vatandaşlara bu yol ile ulaştırılacak.
Pandemi nedeniyle vatandaş buluşmalarına ara veren Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Gününde 258 mahalledeki kadına özel olarak hazırlanan video ile ulaştı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince yürütülen ’Korkma, sinme şiddete dur de projesi’ kapsamında sorumluluk sahasında bulunan vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.
VATANDAŞLARA VİDEO YOLLANACAK
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Pandemi nedeniyle,  vatandaş buluşmalarına ara verildiğinden, çalışmalarını dijital ortama taşındı. Çalışmalar kapsamında 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Gününde Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan 258 mahallede ikamet eden kadınlara, Kadın Destek Uygulaması olan KADES tanıtım videosu gönderilerek bilgilendirme yapıldı. İlerleyen tarihlerde de aile içi şiddetle mücadele ve çocuk istismarının önlenmesi konularında hazırlanan bilgilendirme videoları vatandaşlara bu yol ile ulaştırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.