KIBRIS YÖRÜK TÜRKMENLERİ DERNEĞİ GÖLCÜK'DE

07.09.2018 - 15:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIBRIS YÖRÜK TÜRKMENLERİ DERNEĞİ GÖLCÜK'DE

Gölcük Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya ve Yönetimi Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ferit Ergün ve Yönetimini ilçemizde ağırladı.

Gerçekleştirilen programa Kıbrıs Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Ferit Ergün, KKTC  Din İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük, Uluslararası Taksiciler Birlik Başkanı Mahmut Coşkun, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri,  Gölcük Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya, Yönetimi ve dernek üyeleri katılım sağladı.    Aşiyan Tesislerinde düzenlenen programda ilk olarak konuşmayı Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ferit Ergün, 'biz söğüt şenliğine gitmek üzerine Gölcük'e uğradık. Bizi Gölcük Yörük Türkmen Kültür Dernek Başkanımız Hüseyin Karakaya misafir etti. Kendisine teşekkür ederim. Biz yavru vatan Kıbrıs'ı vatanımız ettik. Vatanımızda yaşantımızı sağlarken kendi kültürümüzü en iyi şekilde tanıtarak ve bu kültürümüzü yaşatmayı hedefledik" dedi.   Kocaeli Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya; "Sizlere ziyaretinizden çok memnun oldum. Yapılan etkinliklerde birlik ve beraberliği sağlamak Yörük Türkmenlerin kültürünü en iyi şekilde tanıtmak ve bu kültürümüzle birlikte yaşamak için çalışmalarımız devam ediyor. bu gün sizleri burada ağırlamak benim için önemli bir duygudur" şeklinde ifade etti bu konuşmaların ardından Kıbrıs Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Teşekkür amaçlı plaket ve Kıbrıs Bayrağını başkan Hüseyin Karakaya'ya takdim etti.  Aşiyan Tesisleri'ndeki programdan sonra Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret eden Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ferit Ergün, Yönetimi ile Gölcük Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya ve Yönetimi kutsal hac görevini tamamlayıp ilçemize dönen Başkan Ellibeş'e Allah kabul etsin temennilerini iletti. Başkan Ellibeş, Kıbrıs'lı grubu ilçemizde görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Ellibeş, 'Siz değerli Kıbrıslı kardeşlerimizi Gölcük'te görmekten mutluluk duydum. Kıbrıs Yavru vatan bizim değerimizdir. Vatanımızdır, sizler kardeşlerimizsiniz. Bundan asla şüphemiz yoktur. Hepiniz ilçemize hoş geldiniz' dedi.   Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ferit Ergün, 'Türkiye'de gerçekleştirilecek olan Söğüt etkinliklerine katılmak için geldik. Sağ olsun Hüseyin başkanımız bizleri bu güzel ilçeye davet etti. Bu gün değerli arkadaşlarımla burada sizlerin yanında olmaktan çok mutluyum. Bizleri en iyi şekilde ağırlamanızdan ötürü derneğim ve ülkem adına teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu. Fahri Haner
Gölcük Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya ve Yönetimi Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ferit Ergün ve Yönetimini ilçemizde ağırladı.

Gerçekleştirilen programa Kıbrıs Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Ferit Ergün, KKTC  Din İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük, Uluslararası Taksiciler Birlik Başkanı Mahmut Coşkun, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri,  Gölcük Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya, Yönetimi ve dernek üyeleri katılım sağladı. 

 

Aşiyan Tesislerinde düzenlenen programda ilk olarak konuşmayı Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ferit Ergün, 'biz söğüt şenliğine gitmek üzerine Gölcük'e uğradık. Bizi Gölcük Yörük Türkmen Kültür Dernek Başkanımız Hüseyin Karakaya misafir etti. Kendisine teşekkür ederim. Biz yavru vatan Kıbrıs'ı vatanımız ettik. Vatanımızda yaşantımızı sağlarken kendi kültürümüzü en iyi şekilde tanıtarak ve bu kültürümüzü yaşatmayı hedefledik" dedi.
 

Kocaeli Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya; "Sizlere ziyaretinizden çok memnun oldum. Yapılan etkinliklerde birlik ve beraberliği sağlamak Yörük Türkmenlerin kültürünü en iyi şekilde tanıtmak ve bu kültürümüzle birlikte yaşamak için çalışmalarımız devam ediyor. bu gün sizleri burada ağırlamak benim için önemli bir duygudur" şeklinde ifade etti bu konuşmaların ardından Kıbrıs Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Teşekkür amaçlı plaket ve Kıbrıs Bayrağını başkan Hüseyin Karakaya'ya takdim etti. 


Aşiyan Tesisleri'ndeki programdan sonra Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret eden Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ferit Ergün, Yönetimi ile Gölcük Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya ve Yönetimi kutsal hac görevini tamamlayıp ilçemize dönen Başkan Ellibeş'e Allah kabul etsin temennilerini iletti. Başkan Ellibeş, Kıbrıs'lı grubu ilçemizde görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Ellibeş, 'Siz değerli Kıbrıslı kardeşlerimizi Gölcük'te görmekten mutluluk duydum. Kıbrıs Yavru vatan bizim değerimizdir. Vatanımızdır, sizler kardeşlerimizsiniz. Bundan asla şüphemiz yoktur. Hepiniz ilçemize hoş geldiniz' dedi.
 

Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ferit Ergün, 'Türkiye'de gerçekleştirilecek olan Söğüt etkinliklerine katılmak için geldik. Sağ olsun Hüseyin başkanımız bizleri bu güzel ilçeye davet etti. Bu gün değerli arkadaşlarımla burada sizlerin yanında olmaktan çok mutluyum. Bizleri en iyi şekilde ağırlamanızdan ötürü derneğim ve ülkem adına teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.