LASTİK İŞ
ismail

KILIÇ ''BAYRAM ZENGİNLERİNDİR''

Ekonomi 23.05.2019 - 17:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KILIÇ ''BAYRAM ZENGİNLERİNDİR''

Bayrama 10 gün kala açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şube başkanı Ali Osman Kılıç; “ Bu gün emekli bir insan halen bin 100 lira maaş alıyor. Bu gün yeni emekli olan bir işçi ise 5 bin lira maaş alıyor. Bu makas verilen yüzde 6 oranında zamla kapanmaz. Bayram zenginlerin bayramıdır. Bayram fakirin neyine”dedi.

Bayrama 10 gün kala açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şube başkanı Ali Osman Kılıç; “bayram zenginlerin bayramıdır. Bayram fakirin neyine. Bu gün emekli bir insan halen bin 100 lira maaş alıyor. Bu gün yeni emekli olan bir işçi ise 5 bin lira maaş alıyor. Bu makas verilen yüzde 6 oranında zamla kapanmaz. Bu gün bir emekli maaşı en düşük ve en az 2 bin 500 lira olması gerekir. Bakın her 6 ayda efe tüfe adı altında zam veriliyor. Bu makası daha da açıyor. Makasın açılmaması için her 6 ayda efe tüfe yerine seyyanen zam verilmelidir. Bakın bu gün emekli olan bir işçi 5 bin lira maaş alıyor daha önce emekli olmuş bir emekli ise bin 100 lira maaş alıyor. Verilen yüzde 6 oranındaki zam bin 100 lira alan bir emekli 66 zam alırken 5 bin lira maaş alan bir emekli ise yüzde 6 zam aldığında 300 lira fark ediyor. Aradaki makas misli olarak açılıyor. Bu makasın kapanması için seyyanen zam yapılmalıdır.  Bakın devletimiz tarafından güzel bir uygulama da emeklimize bayram ikramiyesi olarak bin lira veriyor. Verilen bu ikramiye ile emeklilerimiz azda olsa nefes almaya başladı. Bakın 5 bin lira maaş alan emeklimiz ve bin lira alan emeklimizde bayram ikramiyesi olarak bin lira alıyorlar. İşte seyyanen zam budur. Biz bu şekilde zam olması ve adaletin yerini bulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. Fahri Haner 
Bayrama 10 gün kala açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şube başkanı Ali Osman Kılıç; “ Bu gün emekli bir insan halen bin 100 lira maaş alıyor. Bu gün yeni emekli olan bir işçi ise 5 bin lira maaş alıyor. Bu makas verilen yüzde 6 oranında zamla kapanmaz. Bayram zenginlerin bayramıdır. Bayram fakirin neyine”dedi.

Bayrama 10 gün kala açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şube başkanı Ali Osman Kılıç; “bayram zenginlerin bayramıdır. Bayram fakirin neyine. Bu gün emekli bir insan halen bin 100 lira maaş alıyor. Bu gün yeni emekli olan bir işçi ise 5 bin lira maaş alıyor. Bu makas verilen yüzde 6 oranında zamla kapanmaz. Bu gün bir emekli maaşı en düşük ve en az 2 bin 500 lira olması gerekir. Bakın her 6 ayda efe tüfe adı altında zam veriliyor. Bu makası daha da açıyor. Makasın açılmaması için her 6 ayda efe tüfe yerine seyyanen zam verilmelidir. Bakın bu gün emekli olan bir işçi 5 bin lira maaş alıyor daha önce emekli olmuş bir emekli ise bin 100 lira maaş alıyor. Verilen yüzde 6 oranındaki zam bin 100 lira alan bir emekli 66 zam alırken 5 bin lira maaş alan bir emekli ise yüzde 6 zam aldığında 300 lira fark ediyor. Aradaki makas misli olarak açılıyor. Bu makasın kapanması için seyyanen zam yapılmalıdır. 

Bakın devletimiz tarafından güzel bir uygulama da emeklimize bayram ikramiyesi olarak bin lira veriyor. Verilen bu ikramiye ile emeklilerimiz azda olsa nefes almaya başladı. Bakın 5 bin lira maaş alan emeklimiz ve bin lira alan emeklimizde bayram ikramiyesi olarak bin lira alıyorlar. İşte seyyanen zam budur. Biz bu şekilde zam olması ve adaletin yerini bulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.
Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.