LASTİK İŞ

KILIÇ ''EMEKLİ MAAŞLARI EŞİT OLSUN''

Gündem 02.07.2019 - 18:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KILIÇ ''EMEKLİ MAAŞLARI EŞİT OLSUN''

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç 2019 yılı Temmuz Ayı zammı öncesi yaptığı açıklamada emeklilere yapılan zammın yüzdelik oranda değil seyyanen yapılması gerektiğini ifade etti. “Yüzdelik zam maaşlar arasındaki makası daha da açıyor”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç yarın açıklanması beklenen Temmuz Ayı zam oranı öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, “ Biz emekliler her zaman söylediğimiz gibi nasıl bayram ikramiyelerini Bin Lira maaş alana da Bin Lira, 6 Bin Lira maaş alana da Bin Lira alıyorsa emekli maaş zamlarının da seyyanen olmasını istiyoruz. Çünkü her zam emekli maaşları arasında ki makası açmaya devam ediyor. Son duyumlarımıza göre Temmuz zammının 5.96 olacağı söyleniyor. Yapılan son zamlardan sonra 5.96 oranındaki zam yapılan zamları bile karşılamıyor. Son bir hafta da sadece çaya, şekere, elektriğe ve akaryakıta 15 oranında zam yapıldı. Şimdi emekliye 5.96 oranında zam yapılacağı söyleniyor. Biz emekliler olarak artık yüzde ile zam istemiyoruz. Yüzde ile yapılan her zam emekli maaşları arasındaki makası her geçen yıl daha da çok açıyor. Biz her emekliye eşit seyyanen zam istiyoruz”dedi. İNTİBAK YASASI NE ZAMAN ÇIKACAK Kılıç “2000-2008 yılı arası emekli olanlar için intibak yasası var. Bu yasanın meclisten geçmesini bekliyoruz. Bu yasanın çıkması ile 2000-2008 yılları arası emekli olan kardeşlerimizin maaşlarında ciddi anlamda yükselme olacak. Bu nedenle bu yasanın en kısa zamanda meclisten geçmesini bekliyoruz” dedi.     
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç 2019 yılı Temmuz Ayı zammı öncesi yaptığı açıklamada emeklilere yapılan zammın yüzdelik oranda değil seyyanen yapılması gerektiğini ifade etti. “Yüzdelik zam maaşlar arasındaki makası daha da açıyor”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç yarın açıklanması beklenen Temmuz Ayı zam oranı öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, “ Biz emekliler her zaman söylediğimiz gibi nasıl bayram ikramiyelerini Bin Lira maaş alana da Bin Lira, 6 Bin Lira maaş alana da Bin Lira alıyorsa emekli maaş zamlarının da seyyanen olmasını istiyoruz. Çünkü her zam emekli maaşları arasında ki makası açmaya devam ediyor. Son duyumlarımıza göre Temmuz zammının 5.96 olacağı söyleniyor. Yapılan son zamlardan sonra 5.96 oranındaki zam yapılan zamları bile karşılamıyor. Son bir hafta da sadece çaya, şekere, elektriğe ve akaryakıta 15 oranında zam yapıldı. Şimdi emekliye 5.96 oranında zam yapılacağı söyleniyor. Biz emekliler olarak artık yüzde ile zam istemiyoruz. Yüzde ile yapılan her zam emekli maaşları arasındaki makası her geçen yıl daha da çok açıyor. Biz her emekliye eşit seyyanen zam istiyoruz”dedi.

İNTİBAK YASASI NE ZAMAN ÇIKACAK
Kılıç “2000-2008 yılı arası emekli olanlar için intibak yasası var. Bu yasanın meclisten geçmesini bekliyoruz. Bu yasanın çıkması ile 2000-2008 yılları arası emekli olan kardeşlerimizin maaşlarında ciddi anlamda yükselme olacak. Bu nedenle bu yasanın en kısa zamanda meclisten geçmesini bekliyoruz” dedi.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.