LASTİK İŞ
ismail

KILIÇ ''EMEKLİLER KENDİ EVİNİ İSTİYOR''

Ekonomi 03.08.2019 - 15:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KILIÇ ''EMEKLİLER KENDİ EVİNİ İSTİYOR''

Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, uygun fiyatlı evler konusunda önemli bilgiler verdi. Başkan Kılıç, “Artık emeklilerimiz kendi evlerinde oturmak istiyor” dedi

Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, son dönemde uygulanan zamlar, her yıl dernekleri bazında yaptıkları kömür satışları ve uzun bir süreden bu yana bekledikleri uygun fiyatlı evler konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Kılıç, konu ile ilgili olarak verdiği bilgilerde “Dernek olarak her yıl üyelerimizin ısınma ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kömür satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu yılda da başlayan kömürleri, yine 6 taksitle vereceğiz. Bu yılki kömür ücreti, 1230 lira oldu. Satın alma işleminin bir sonraki ayında kömürler, evlere teslim edilecek” dedi. UMUDUMUZU TAZE TUTUYORUZ Sözlerine devam eden Başkan Kılıç, uygun fiyatlı ev konusuna değindi ve “Geride bıraktığımız yıllarda emeklilere verilmesi yönünde açıklamaların yapıldığı uygun fiyatlı evler konusunda, ilk günden bu yana üyelerimizin kayıtlarını almaya devam ediyoruz. Kayıtları almaya başladığımız 2015 yılında evlerin taksitlerinin 250 lira tutarında olacağı da dile getirilmişti. Bizim talebimiz, bu bölgede emekliler için evlerin yapılmasıdır. Artık emeklilerimiz kendi evlerinde oturmak istiyor. Bunun için de sürekli olarak görüşmeler yapıyoruz. Talebimizi sürekli yeniliyor, umudumuzu taze tutuyoruz” dedi. SEYYANEN ZAM YAPILMASINI İSTİYORUZ Son olarak yapılan zamlar karşısında emeklilerin durumuna değinen Başkan Kılıç, “Emeklilere Temmuz ayı zammı olarak yüzde 5 civarında bir zam yapıldı. Arkasından doğalgaza, elektriğe, şekere, çaya zam yapıldı ve bu zamların oranları yüzde 15’leri gördü. Bundan dolayı da bizim maaşlarımıza yapılan yüzde 5’lik zammın pek anlamı kalmadı. Enflasyon düşüyor ama doğalgaza yine zam geleceği konuşuluyor. Emekliler, alınan zamları kullanamıyor. Maaş, emeklinin eline geçmeden uçup gidiyor. Yüzde ile zam olmaz. Her zaman dediğimiz gibi maaşlara seyyanen zam yapılmasını istiyoruz” dedi. 
Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, uygun fiyatlı evler konusunda önemli bilgiler verdi. Başkan Kılıç, “Artık emeklilerimiz kendi evlerinde oturmak istiyor” dedi

Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, son dönemde uygulanan zamlar, her yıl dernekleri bazında yaptıkları kömür satışları ve uzun bir süreden bu yana bekledikleri uygun fiyatlı evler konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Kılıç, konu ile ilgili olarak verdiği bilgilerde “Dernek olarak her yıl üyelerimizin ısınma ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kömür satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu yılda da başlayan kömürleri, yine 6 taksitle vereceğiz. Bu yılki kömür ücreti, 1230 lira oldu. Satın alma işleminin bir sonraki ayında kömürler, evlere teslim edilecek” dedi.

UMUDUMUZU TAZE TUTUYORUZ
Sözlerine devam eden Başkan Kılıç, uygun fiyatlı ev konusuna değindi ve “Geride bıraktığımız yıllarda emeklilere verilmesi yönünde açıklamaların yapıldığı uygun fiyatlı evler konusunda, ilk günden bu yana üyelerimizin kayıtlarını almaya devam ediyoruz. Kayıtları almaya başladığımız 2015 yılında evlerin taksitlerinin 250 lira tutarında olacağı da dile getirilmişti. Bizim talebimiz, bu bölgede emekliler için evlerin yapılmasıdır. Artık emeklilerimiz kendi evlerinde oturmak istiyor. Bunun için de sürekli olarak görüşmeler yapıyoruz. Talebimizi sürekli yeniliyor, umudumuzu taze tutuyoruz” dedi.

SEYYANEN ZAM YAPILMASINI İSTİYORUZ
Son olarak yapılan zamlar karşısında emeklilerin durumuna değinen Başkan Kılıç, “Emeklilere Temmuz ayı zammı olarak yüzde 5 civarında bir zam yapıldı. Arkasından doğalgaza, elektriğe, şekere, çaya zam yapıldı ve bu zamların oranları yüzde 15’leri gördü. Bundan dolayı da bizim maaşlarımıza yapılan yüzde 5’lik zammın pek anlamı kalmadı. Enflasyon düşüyor ama doğalgaza yine zam geleceği konuşuluyor. Emekliler, alınan zamları kullanamıyor. Maaş, emeklinin eline geçmeden uçup gidiyor. Yüzde ile zam olmaz. Her zaman dediğimiz gibi maaşlara seyyanen zam yapılmasını istiyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.