KILIÇDAROĞLU KOCAELİ’YE GELİYOR

Asayiş 31.03.2018 - 14:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KILIÇDAROĞLU KOCAELİ’YE GELİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Nisan Cumartesi günü Kocaeli'ye gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, İl Eğitim Sekreteri Diydem Seçkin, Gençlik Kolları eski İl Başkanı Ozan Aksu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 15 gün içerisinde ikinci kez bir araya geldi. İl Başkanı Sarıbay ve gençleri yarım saat makamında ağırlayan Kılıçdaroğlu, gençlerin her zaman destekçisi olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, tüm Kocaeli gençlik örgütü adına Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız’a kravat hediye etti. SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIM CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, İl Eğitim Sekreteri Diydem Seçkin ve Gençlik Kolları eski İl Başkanı Ozan Aksu’yu genel merkezdeki makamında yarım saat ağırlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sempozyum hakkında verilen bilgileri dikkatle dinledi. Programın içeriğini çok beğenen Kılıçdaroğlu, “çok güzel gençlerimiz var. Ve çok güzel etkinlikler yapıyor, projeler hayata geçiriyorlar. Ben gençlerin her zaman destekçisiyim. O gün sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarım “ diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Nisan Cumartesi günü Kocaeli'ye gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, İl Eğitim Sekreteri Diydem Seçkin, Gençlik Kolları eski İl Başkanı Ozan Aksu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 15 gün içerisinde ikinci kez bir araya geldi. İl Başkanı Sarıbay ve gençleri yarım saat makamında ağırlayan Kılıçdaroğlu, gençlerin her zaman destekçisi olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, tüm Kocaeli gençlik örgütü adına Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız’a kravat hediye etti.

SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIM

CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, İl Eğitim Sekreteri Diydem Seçkin ve Gençlik Kolları eski İl Başkanı Ozan Aksu’yu genel merkezdeki makamında yarım saat ağırlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sempozyum hakkında verilen bilgileri dikkatle dinledi. Programın içeriğini çok beğenen Kılıçdaroğlu, “çok güzel gençlerimiz var. Ve çok güzel etkinlikler yapıyor, projeler hayata geçiriyorlar. Ben gençlerin her zaman destekçisiyim. O gün sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarım “ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.