LASTİK İŞ
ismail

KILIÇDAROĞLU ''MAHALLİ SEÇİMLER MERKEZ YOKLAMASIYLA OLACAK''

Asayiş 15.10.2017 - 17:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KILIÇDAROĞLU ''MAHALLİ SEÇİMLER MERKEZ YOKLAMASIYLA OLACAK''

CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Naim Keskin ve Gençlik Kolları İl Yöneticisi Berkay Yıldızlı ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştü. Sarıbay, Kılıçdaroğlu'nu 7 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan İl Kongresine davet etti.

PARTİ AÇILIŞI VE KONGREYE DAVET ETTİ  CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar,  İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Naim Keskin ve Gençlik Kolları İl Yöneticisi Berkay Yıldızlı ile birlikte önceki gün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede Sarıbay, Genel Başkanı hem 7 Ocak 2018 Pazar günü Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan İl kongresine davet etti hem de il binasının açılışını yapmak için uygun bir tarih istedi.  Sarıbay ve beraberindekiler Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun haricinde Genel Başkan Yardımcılarını, Genel Sekreteri ve Parti Meclis üyelerini de ziyaret ederek açılışa ve kongreye davet etti.  ADAYLAR ERKEN BELİRLENECEK  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Kocaeli hakkında bilgi veren CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “ Gerçekleştirdiğimiz muhtarlık bölgesi delegeleri ve parti ön seçmen seçimlerinin yüzde 90 ölçeğinde uzlaşma ile tek liste gidildi. Çok listeli bölgelerde ise demokratik bir şekilde kimseyi mağdur etmeyen bir seçim gerçekleştirdik” dedi. Adayların belirlenmesi noktasında erken hareket edilmesi gerektiğini dile getiren Sarıbay, Kamuda çalışan ya da iş yapan kişilerin il ve ilçe başkanlıklarına aday olmaması konusunda öneri verdiklerini ifade etti.  BELEDİYELERİ ALMAMIZ GEREKİYOR  İl binasının açılışına geleceğini ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılış haricinde Kocaeli'de ayrı bir program düzenlenmesini de istedi. Kocaeli'nin işçi kenti olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, “Belediyeleri kesinlikle almamız gerekiyor. Bu nedenle çok çalışmamız gerekiyor” dedi.  Mahalli seçimlerin merkez yoklaması olacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, Kocaeli'de seçimlerin kimle alınacağını örgüt daha iyi bilir. Örgütler adayları bir yöntemle belirleyecek bizde destek vereceğiz” diye konuştu.   
CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Naim Keskin ve Gençlik Kolları İl Yöneticisi Berkay Yıldızlı ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştü. Sarıbay, Kılıçdaroğlu'nu 7 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan İl Kongresine davet etti.

PARTİ AÇILIŞI VE KONGREYE DAVET ETTİ 
CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar,  İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Naim Keskin ve Gençlik Kolları İl Yöneticisi Berkay Yıldızlı ile birlikte önceki gün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede Sarıbay, Genel Başkanı hem 7 Ocak 2018 Pazar günü Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan İl kongresine davet etti hem de il binasının açılışını yapmak için uygun bir tarih istedi.  Sarıbay ve beraberindekiler Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun haricinde Genel Başkan Yardımcılarını, Genel Sekreteri ve Parti Meclis üyelerini de ziyaret ederek açılışa ve kongreye davet etti. 
ADAYLAR ERKEN BELİRLENECEK 
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Kocaeli hakkında bilgi veren CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “ Gerçekleştirdiğimiz muhtarlık bölgesi delegeleri ve parti ön seçmen seçimlerinin yüzde 90 ölçeğinde uzlaşma ile tek liste gidildi. Çok listeli bölgelerde ise demokratik bir şekilde kimseyi mağdur etmeyen bir seçim gerçekleştirdik” dedi. Adayların belirlenmesi noktasında erken hareket edilmesi gerektiğini dile getiren Sarıbay, Kamuda çalışan ya da iş yapan kişilerin il ve ilçe başkanlıklarına aday olmaması konusunda öneri verdiklerini ifade etti. 
BELEDİYELERİ ALMAMIZ GEREKİYOR 
İl binasının açılışına geleceğini ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılış haricinde Kocaeli'de ayrı bir program düzenlenmesini de istedi. Kocaeli'nin işçi kenti olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, “Belediyeleri kesinlikle almamız gerekiyor. Bu nedenle çok çalışmamız gerekiyor” dedi.  Mahalli seçimlerin merkez yoklaması olacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, Kocaeli'de seçimlerin kimle alınacağını örgüt daha iyi bilir. Örgütler adayları bir yöntemle belirleyecek bizde destek vereceğiz” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.