KIRIKHANSPOR 0 GÖLCÜKSPOR 2

Spor 15.04.2018 - 15:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIRIKHANSPOR 0 GÖLCÜKSPOR 2

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, sınırımızın en uç noktalarından birisi olan Hatay’da Kırıkhanspor ile karşılaştı. Gölcükspor, ilk yarıda Sedat Cengiz ve Oktay Balcı’nın golleriyle 2-0 yenerek, Kırıkhanspor’u ateşe attı. Gölcükspor bu galibiyet ile 41 puana ulaştı

Gölcükspor dün Hatay deplasmanında kümede kalma mücadelesi veren Kırıkhanspor ile karşılaştı. Kırıkhan’da oldukça sıcak ve yakın ilgi ile karşılaşan Gölcükspor’a, Kırıkhanlılar güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Maça Gölcükspor 38 puanla başlarken Kırıkhanspor ise 27 puanla başladı. Maça oldukça hızlı başlayan Temsilcimiz Gölcükspor, 12. Dakikada kaptan Sedat Cengiz’in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra Kırıhanspor kale önünde yaşanan karambolde, topa son dokunan Oktay Balcı takımının 2. Golünü atarak, skoru 2-0’a taşıdı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.   Maçın 2. Yarısına, ilk yarıdaki elde ettiği 2-0’lık skorun vermiş olduğu avantaj ile başlayan Gölcükspor, adeta maçın bu skorla bitmesi için mücadele etti. Ancak yaşanan savaşın etkisinde olsa gerek, Kırıkhansporlu oyuncular, ligde kalacaklarına ihtimal vermiyorlar. Çünkü maçı kazanacak hiçbir hamlede bulunmayan Kırıkhanspor, ligin tamamlanmasına 3 hafta kala Gölcükspor yenilgisiyle, kümede kalması, mucizelere kaldı. Maçı 2-0 kazanan Gölcükspor ise 5 haftalık maç kazanmama serisinden sonra galibiyet serisini 2 maça çıkardı. Gölcükspor bu galibiyet ile 41 puana ulaştı.   KIRIKHANSPOR: 0 - GÖLCÜKSPOR:  2   STAT: Kırıkhan İlçe Stadı  HAKEMLER: Lütfullah Aslan **, Suat Fidan **, Adnan Akbulut ** KIRIKHANSPOR: Ferdi Yalçın **, Ahmet Karaman **, M.Akif Şerifoğlu * (Dk. 20 Kazım Şahbaz *), Berat Şahiner **, İzzet Canlıka * (Dk. 46 Erkan Sancar *), Metehan Uçak **, Mustafa Ergen **, Oğuzhan Bayıroğlu **, İlyas Yılmaz * (Dk. 46 Mehmet Fırat Demir *), Alparslan Boyraz **, Taylan Özgün **. GÖLCÜKSPOR:  İlyas Türengül ***, Furkan Sakı *** (Dk. 51 Erdem Güner **), İbrahim Demirer ***, Devrim Aksongur ***, Selim Dedekoç ***, Ahmet Özer *** (Dk. 60 Ferhat Aras ***), Furkan Özyapı ***, Sedat Cengiz *** (Dk. 85 Atakan Utku *), Ahmet Kutluer ***, Cenk Cengiz ***, Oktay Balcı ***. GOLLER: Sedat Cengiz (Dk. 12), Oktay Balcı (Dk. 14) SARI KARTLAR: Alparslan Boyraz (Dk. 8), Mehmet Fırat Demir (Dk. 46), Mustafa Ergen (Dk. 63)
TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, sınırımızın en uç noktalarından birisi olan Hatay’da Kırıkhanspor ile karşılaştı. Gölcükspor, ilk yarıda Sedat Cengiz ve Oktay Balcı’nın golleriyle 2-0 yenerek, Kırıkhanspor’u ateşe attı. Gölcükspor bu galibiyet ile 41 puana ulaştı

Gölcükspor dün Hatay deplasmanında kümede kalma mücadelesi veren Kırıkhanspor ile karşılaştı. Kırıkhan’da oldukça sıcak ve yakın ilgi ile karşılaşan Gölcükspor’a, Kırıkhanlılar güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Maça Gölcükspor 38 puanla başlarken Kırıkhanspor ise 27 puanla başladı. Maça oldukça hızlı başlayan Temsilcimiz Gölcükspor, 12. Dakikada kaptan Sedat Cengiz’in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra Kırıhanspor kale önünde yaşanan karambolde, topa son dokunan Oktay Balcı takımının 2. Golünü atarak, skoru 2-0’a taşıdı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

 

Maçın 2. Yarısına, ilk yarıdaki elde ettiği 2-0’lık skorun vermiş olduğu avantaj ile başlayan Gölcükspor, adeta maçın bu skorla bitmesi için mücadele etti. Ancak yaşanan savaşın etkisinde olsa gerek, Kırıkhansporlu oyuncular, ligde kalacaklarına ihtimal vermiyorlar. Çünkü maçı kazanacak hiçbir hamlede bulunmayan Kırıkhanspor, ligin tamamlanmasına 3 hafta kala Gölcükspor yenilgisiyle, kümede kalması, mucizelere kaldı. Maçı 2-0 kazanan Gölcükspor ise 5 haftalık maç kazanmama serisinden sonra galibiyet serisini 2 maça çıkardı. Gölcükspor bu galibiyet ile 41 puana ulaştı.

 

KIRIKHANSPOR: 0 - GÖLCÜKSPOR:  2

 

STAT: Kırıkhan İlçe Stadı 

HAKEMLER: Lütfullah Aslan **, Suat Fidan **, Adnan Akbulut **

KIRIKHANSPOR: Ferdi Yalçın **, Ahmet Karaman **, M.Akif Şerifoğlu * (Dk. 20 Kazım Şahbaz *), Berat Şahiner **, İzzet Canlıka * (Dk. 46 Erkan Sancar *), Metehan Uçak **, Mustafa Ergen **, Oğuzhan Bayıroğlu **, İlyas Yılmaz * (Dk. 46 Mehmet Fırat Demir *), Alparslan Boyraz **, Taylan Özgün **.

GÖLCÜKSPOR:  İlyas Türengül ***, Furkan Sakı *** (Dk. 51 Erdem Güner **), İbrahim Demirer ***, Devrim Aksongur ***, Selim Dedekoç ***, Ahmet Özer *** (Dk. 60 Ferhat Aras ***), Furkan Özyapı ***, Sedat Cengiz *** (Dk. 85 Atakan Utku *), Ahmet Kutluer ***, Cenk Cengiz ***, Oktay Balcı ***.

GOLLER: Sedat Cengiz (Dk. 12), Oktay Balcı (Dk. 14)

SARI KARTLAR: Alparslan Boyraz (Dk. 8), Mehmet Fırat Demir (Dk. 46), Mustafa Ergen (Dk. 63)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.