KIRKPINAR'IN PROVASI BUGÜN GÖLCÜK'TE YAPILACAK !

Spor 05.06.2019 - 13:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIRKPINAR'IN PROVASI BUGÜN GÖLCÜK'TE YAPILACAK !

Ata sporumuz yağlı pehlivan güreşleri, Türkiye'Nin önde gelen pehlivanlarının katılımı ile bugün Gölcük Kavaklı sahilinde kurulacak çayır alanında yapılacak.

Gölcük Belediyesi’nintarafından geleneksel hale getirilen yağlı pehlivan gürşleri, bu yıl 658. yapılacak olan Kırkpınar Güreşlerinin adeta provası olacak.  Türkiye'nin önde gelen yağlı güreş pehlivanlarının katılımı ile yapılacak güreşler sabah saat 10.00'da başlayacak.  Birçoğu altın kemerli, Başpehlivanlar Recep Kara, Ali Gürbüz, Orhan Okullu, İsmail Balaban, Mehmet Yeşil Yeşil, Hamza Köseoglu, Tanju Gemici ve Nedim Gürel gibi isimlerin katılacağı güreşler büyük bir mücadeleye ve heyecana sahne olacak.  SEZER TÜM HEMŞEHRİLERİNİ DAVET ETTİ Bu yıl Ata sporu güreşi gençlere sevdirmek ve sahip çıkmak amacıyla önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 30’u başpehlivan olmak üzere 400 güreşçinin katılımı ile Büyük Yağlı Güreşlerimizi yapacağız. Ben tüm güreş severleri ve hemşehrilerimi bu büyük organizasyona davet ediyorum” dedi.    13 BOYDA 400 GÜREŞÇİ KATILACAK Kırkpınar Başpehlivanlarının da katılım göstereceği, Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri 6 Haziran Perşembe günü Denizevler Sahil Parkı’nda saat 10:00’dabaşlayacak. 32 Başpehlivan, 40 Başaltı, 50 Büyük Orta olmak üzere toplamda 13 Boyda 400 Pehlivan mücadele verecek. Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri 13 boyda yapılacak. 1- Baş 2- Baş Altı 3- Büyük Orta 4- K.Orta B.Boy 5- K.Orta K.Boy 6- Deste Büyük 7- Deste Küçük 8- Ayak 9- Tozkoparan 10- Teşvik 1 11- Teşvik 2 12- Minik 1 13- Minik 2 kategorilerinde olacak.
Ata sporumuz yağlı pehlivan güreşleri, Türkiye'Nin önde gelen pehlivanlarının katılımı ile bugün Gölcük Kavaklı sahilinde kurulacak çayır alanında yapılacak.

Gölcük Belediyesi’nintarafından geleneksel hale getirilen yağlı pehlivan gürşleri, bu yıl 658. yapılacak olan Kırkpınar Güreşlerinin adeta provası olacak. 

Türkiye'nin önde gelen yağlı güreş pehlivanlarının katılımı ile yapılacak güreşler sabah saat 10.00'da başlayacak.

 Birçoğu altın kemerli, Başpehlivanlar Recep Kara, Ali Gürbüz, Orhan Okullu, İsmail Balaban, Mehmet Yeşil Yeşil, Hamza Köseoglu, Tanju Gemici ve Nedim Gürel gibi isimlerin katılacağı güreşler büyük bir mücadeleye ve heyecana sahne olacak. 

SEZER TÜM HEMŞEHRİLERİNİ DAVET ETTİ

Bu yıl Ata sporu güreşi gençlere sevdirmek ve sahip çıkmak amacıyla önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 30’u başpehlivan olmak üzere 400 güreşçinin katılımı ile Büyük Yağlı Güreşlerimizi yapacağız. Ben tüm güreş severleri ve hemşehrilerimi bu büyük organizasyona davet ediyorum” dedi.   

13 BOYDA 400 GÜREŞÇİ KATILACAK

Kırkpınar Başpehlivanlarının da katılım göstereceği, Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri 6 Haziran Perşembe günü Denizevler Sahil Parkı’nda saat 10:00’dabaşlayacak. 32 Başpehlivan, 40 Başaltı, 50 Büyük Orta olmak üzere toplamda 13 Boyda 400 Pehlivan mücadele verecek. Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri 13 boyda yapılacak. 1- Baş 2- Baş Altı 3- Büyük Orta 4- K.Orta B.Boy 5- K.Orta K.Boy 6- Deste Büyük 7- Deste Küçük 8- Ayak 9- Tozkoparan 10- Teşvik 1 11- Teşvik 2 12- Minik 1 13- Minik 2 kategorilerinde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.