KIRKPINAR ŞAMPİYONUNDAN ZİYARET

19.07.2017 - 13:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIRKPINAR ŞAMPİYONUNDAN ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş dün Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Deste Orta Boy Şampiyonu olan Gölcük’lü Güreşçi Ramazan Sarı ve Antrenörler Rüstem Çavdar ve Yusuf Yüksel’i makamında ağırladı.

Başkan Ellibeş ilçemize önemli bir gurur yaşatan Güreşçi Ramazan Sarı’yı başarısından ötürü tebrik etti. Kırkpınar yağlı güreşlerinde deste orta boy şampiyonu olan Gölcük’lü güreşçi Ramazan Sarı ile antrenörleri Rüstem Çavdar, Yusuf Yüksel Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Ramazan Kardeşimizi başarısından ötürü kutluyorum 654’ncü Edirne Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde Gölcük’lü güreşçi Ramazan Sarı memleketine madalya ile döndü. Başkan Ellibeş, makamında kabul ettiği Sarı’yı başarısından dolayı tebrik etti. Gölcük’lü güreşçilerin Kırkpınar’da boy göstererek derece almasının kendilerini sevindirdiğini belirten Başkan Ellibeş, Sarı’nın genç yaşta daha güzel başarılara imza atacağına inandığını ifade ederek, “Biz de her zaman hem madden hemde manen yanında olduğumuzu buradan özellikle bir kez daha ifade etmek isteriz. Daha nice başarılara ulaşmasını temenni ediyorum. Kendisi ile gurur duyuyoruz” dedi.  
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş dün Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Deste Orta Boy Şampiyonu olan Gölcük’lü Güreşçi Ramazan Sarı ve Antrenörler Rüstem Çavdar ve Yusuf Yüksel’i makamında ağırladı.

Başkan Ellibeş ilçemize önemli bir gurur yaşatan Güreşçi Ramazan Sarı’yı başarısından ötürü tebrik etti.

Kırkpınar yağlı güreşlerinde deste orta boy şampiyonu olan Gölcük’lü güreşçi Ramazan Sarı ile antrenörleri Rüstem Çavdar, Yusuf Yüksel Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Ramazan Kardeşimizi başarısından ötürü kutluyorum

654’ncü Edirne Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde Gölcük’lü güreşçi Ramazan Sarı memleketine madalya ile döndü. Başkan Ellibeş, makamında kabul ettiği Sarı’yı başarısından dolayı tebrik etti. Gölcük’lü güreşçilerin Kırkpınar’da boy göstererek derece almasının kendilerini sevindirdiğini belirten Başkan Ellibeş, Sarı’nın genç yaşta daha güzel başarılara imza atacağına inandığını ifade ederek, “Biz de her zaman hem madden hemde manen yanında olduğumuzu buradan özellikle bir kez daha ifade etmek isteriz. Daha nice başarılara ulaşmasını temenni ediyorum. Kendisi ile gurur duyuyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.