KIRKYAMA FESTİVALİNDE ANLAMLI ÖDÜLLER

28.08.2016 - 16:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KIRKYAMA FESTİVALİNDE ANLAMLI ÖDÜLLER

Gölcük Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Günleri kapsamında düzenlenen Geleneksel 7.’Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği- Çalıştayı’ Çınarlık Meydanı’nda yapılan törenle açılmış ve vatandaşların yoğun ilgisiyle devam etmişti.

Bu anlamda Gölcük Belediyesi’nin 7. sini düzenlemiş olduğu, Türkiye’de tek Uluslarası Kıryama Festivali olma özelliği taşıyan bu etkinliklerde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in katkıları herkes tarafından biliniyor. Nitekim yaptığı ziyaretler ve sergilerin gezilmesi, bu esnada vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çekilmesi böylesi önemli bir etkinliğe ne kadar önem verdiğini gözler önüne seriyor. Destek ve Yardımlarından Ötürü Plaket Takdimi Festivalde Kırkyama Sanatçıları da bu vesileyle Başkan Mehmet Ellibeş’e kendilerine verdikleri bu imkanlar, yapmış olduğu destekler ve verdiği her türlü katkılardan ötürü teşekkürlerini her fırsatta dile getiriyorlar. Bunun anısına da sanatçılar kendilerine sağlanan destek ve yardımlardan dolayı Başkan Mehmet Ellibeş’ teşekkür plaketi takdim ettiler. Ayrıca günün anlam ve önemini belirten bir madalya da verildi. Kendilerine her daim destek verildiğini ve bundan sonra destek verileceğinden emin olduklarını dile getirirken, bu tür önemli festivallerin devam etmesinin en büyük arzuları olduğunu dile getirdiler. Ayrıca farklı kültürlerin yaşatılması ve yayılması adına da üstlerine düşeni yapacaklarını ve bunu büyük bir mutlulukla, heyecanla yürüteceklerini de söylemeyi ihmal etmediler. Başkan Ellibeş, Hizmet Şeref Ödülüne Layık Görüldü Ayrıca Birleşen Yürekler Engelliler Kültür Sanat Edebiyat Eğitim Derneği tarafından verilen sertifikayla, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, Derneğimizin Faaliyetlerine katılarak Kültürümüzün yayılması, yaşatılması için desteklerinizi ve sevginizi esirgemediğiniz ve Kültürümüze vermiş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Türkmen Edebiyatına eğitim çerçevesinde erdemli çalışma ve üstün gayretleriniz tarafımızdan takdire şayan bulunmuş olup, Derneğimizce Başkanımız Mehmet Ellibeş “Hizmet Şeref Ödülü’ne” layık görülmüştür. Çalışmalarının devamını dileriz, denildi. Tüm Herkese Teşekkür Ediyorum Başkan Mehmet Ellibeş, 7. sini düzenlediğimiz Kırkyama Festivalimizde böylesine renkli görüntülerin olması, vatandaşlarımızın ilgisinin büyük olması bizleri memnun ediyor. Görüyoruz ki sanata yapılan yatırıma sanatçılarımız ve vatandaşlarımız kayıtsız kalmıyor. Farklı yörelerden ve kültürlerden eserlerin bir arada sergilenmesi de kültürler arası alışverişin merkezi olarak Gölcük’ümüzü ön planda tutuyor. Nitekim Türkiye Uluslararası tek Festival olma özelliği de bunu gösteriyor. Ayrıca tarafıma verilen Sertifika ve plaketten dolayı teşekkürlerimi sunuyor. Güzel ve anlamlı sözlerle böylesine ödüllere layık görülmenin haklı gururunu yaşıyorum. Bundan sonraki süreçlerde de Sanat alanına verdiğimiz destekler artarak devam edecek ve sanat alanında ön planda olmaya devam edeceğiz, dedi.    
Gölcük Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Günleri kapsamında düzenlenen Geleneksel 7.’Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği- Çalıştayı’ Çınarlık Meydanı’nda yapılan törenle açılmış ve vatandaşların yoğun ilgisiyle devam etmişti.

Bu anlamda Gölcük Belediyesi’nin 7. sini düzenlemiş olduğu, Türkiye’de tek Uluslarası Kıryama Festivali olma özelliği taşıyan bu etkinliklerde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in katkıları herkes tarafından biliniyor. Nitekim yaptığı ziyaretler ve sergilerin gezilmesi, bu esnada vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çekilmesi böylesi önemli bir etkinliğe ne kadar önem verdiğini gözler önüne seriyor.

Destek ve Yardımlarından Ötürü Plaket Takdimi

Festivalde Kırkyama Sanatçıları da bu vesileyle Başkan Mehmet Ellibeş’e kendilerine verdikleri bu imkanlar, yapmış olduğu destekler ve verdiği her türlü katkılardan ötürü teşekkürlerini her fırsatta dile getiriyorlar. Bunun anısına da sanatçılar kendilerine sağlanan destek ve yardımlardan dolayı Başkan Mehmet Ellibeş’ teşekkür plaketi takdim ettiler. Ayrıca günün anlam ve önemini belirten bir madalya da verildi. Kendilerine her daim destek verildiğini ve bundan sonra destek verileceğinden emin olduklarını dile getirirken, bu tür önemli festivallerin devam etmesinin en büyük arzuları olduğunu dile getirdiler. Ayrıca farklı kültürlerin yaşatılması ve yayılması adına da üstlerine düşeni yapacaklarını ve bunu büyük bir mutlulukla, heyecanla yürüteceklerini de söylemeyi ihmal etmediler.

Başkan Ellibeş, Hizmet Şeref Ödülüne Layık Görüldü

Ayrıca Birleşen Yürekler Engelliler Kültür Sanat Edebiyat Eğitim Derneği tarafından verilen sertifikayla, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, Derneğimizin Faaliyetlerine katılarak Kültürümüzün yayılması, yaşatılması için desteklerinizi ve sevginizi esirgemediğiniz ve Kültürümüze vermiş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Türkmen Edebiyatına eğitim çerçevesinde erdemli çalışma ve üstün gayretleriniz tarafımızdan takdire şayan bulunmuş olup, Derneğimizce Başkanımız Mehmet Ellibeş “Hizmet Şeref Ödülü’ne” layık görülmüştür. Çalışmalarının devamını dileriz, denildi.

Tüm Herkese Teşekkür Ediyorum

Başkan Mehmet Ellibeş, 7. sini düzenlediğimiz Kırkyama Festivalimizde böylesine renkli görüntülerin olması, vatandaşlarımızın ilgisinin büyük olması bizleri memnun ediyor. Görüyoruz ki sanata yapılan yatırıma sanatçılarımız ve vatandaşlarımız kayıtsız kalmıyor. Farklı yörelerden ve kültürlerden eserlerin bir arada sergilenmesi de kültürler arası alışverişin merkezi olarak Gölcük’ümüzü ön planda tutuyor. Nitekim Türkiye Uluslararası tek Festival olma özelliği de bunu gösteriyor. Ayrıca tarafıma verilen Sertifika ve plaketten dolayı teşekkürlerimi sunuyor. Güzel ve anlamlı sözlerle böylesine ödüllere layık görülmenin haklı gururunu yaşıyorum. Bundan sonraki süreçlerde de Sanat alanına verdiğimiz destekler artarak devam edecek ve sanat alanında ön planda olmaya devam edeceğiz, dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.