LASTİK İŞ
ismail

KIRKYAMA VE SAÇAKLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

06.10.2016 - 17:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KIRKYAMA VE SAÇAKLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi bünyesinde Kırkyama ve Saçaklama Atölye çalışmaları başladı.

Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Kırkyama ve Saçaklama atölyesinde çalışmalarını sürdüren eğitmen ve kursiyerleri ziyaret ederek, çalışmaları yerinde gördü.     Eğitmenlerle ve kursiyerlerle sohbet eden Başkan Ellibeş "Gölcük Belediyesinde kültür ve sanatla iç içe her noktaya ve her kesime ulaşabilen belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu anlamda el emeği kurslarına gerekli desteği sağlıyoruz. Kırkyamanın bir kolu olan saçaklama tekniği kursuna da destek olup katkı sunuyoruz. Burada yapmış olduğunuz çalışmalarda hepinize başarılar diliyorum" diyerek yürütülen çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.   Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Kırkyama Atölyesinde E. Fatih Bayram koordinesinde, işin eğli  hocalar tarafından eğitimler veriliyor. Bu anlamda Leyla Parlar, Deniz Ediz, Ayşe Ataseven, Nazmiye Camkıran ve Servet Mine Saldoğan eğitmenlerin eşliğinde Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği& Çalıştayı hazırlıklarına başlanılmış olup, önümüzdeki günlerde de bu çalışmalar devam edecek.   Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi kırkyama ve saçaklama çalışmalarına katkı koyan, bu sanat gönül vermiş kişiler tarafından yoğun bir emek harcanıyor. Bu anlamda kursiyerler Ülkü Yasmala, Birsan Sönmez, Refika Argun, Aynur Yılmaz, Nurcan Kandemir hocaların eşliğinde çalışmalarını ve el emeği ürünlerini meydana çıkarmak adına büyük bir özveriyle çalışıyorlar.  
Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi bünyesinde Kırkyama ve Saçaklama Atölye çalışmaları başladı.

Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Kırkyama ve Saçaklama atölyesinde çalışmalarını sürdüren eğitmen ve kursiyerleri ziyaret ederek, çalışmaları yerinde gördü.  

 

Eğitmenlerle ve kursiyerlerle sohbet eden Başkan Ellibeş "Gölcük Belediyesinde kültür ve sanatla iç içe her noktaya ve her kesime ulaşabilen belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu anlamda el emeği kurslarına gerekli desteği sağlıyoruz. Kırkyamanın bir kolu olan saçaklama tekniği kursuna da destek olup katkı sunuyoruz. Burada yapmış olduğunuz çalışmalarda hepinize başarılar diliyorum" diyerek yürütülen çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

 

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Kırkyama Atölyesinde E. Fatih Bayram koordinesinde, işin eğli  hocalar tarafından eğitimler veriliyor. Bu anlamda Leyla Parlar, Deniz Ediz, Ayşe Ataseven, Nazmiye Camkıran ve Servet Mine Saldoğan eğitmenlerin eşliğinde Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği& Çalıştayı hazırlıklarına başlanılmış olup, önümüzdeki günlerde de bu çalışmalar devam edecek.

 

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi kırkyama ve saçaklama çalışmalarına katkı koyan, bu sanat gönül vermiş kişiler tarafından yoğun bir emek harcanıyor. Bu anlamda kursiyerler Ülkü Yasmala, Birsan Sönmez, Refika Argun, Aynur Yılmaz, Nurcan Kandemir hocaların eşliğinde çalışmalarını ve el emeği ürünlerini meydana çıkarmak adına büyük bir özveriyle çalışıyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.