LASTİK İŞ
ismail

KIRMIZI ŞİMŞEKLER GALİBİYETE ENDEKSLİ

Spor 05.10.2017 - 10:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIRMIZI ŞİMŞEKLER GALİBİYETE ENDEKSLİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezonun 7. Hafta maçında, Pazar günü kendi evinde kentlisi Darıca Gençlerbirliği takımını konuk edecek olan Kırmızı Şimşekler bu maçın hazırlıklarını teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdürüyor. Tek düşüncesi galibiyet olan kırmızı-siyahlılar, takiplerini yenerek üst sırlara tırmanmak istiyor. Gölcükspor, bugün kendi arasında yapacağı çift kale maçta, Darıca maçının taktiğini deneyecek

BUGÜN ÇİFT KALE GÜNÜ Geçtiğimiz hafta sonu Kayseri deplasmanında Erciyesspor'u 3-0 yenerek büyük bir moral bulan Gölcükspor, hafta sonu günü kendi evinde kentlisi Darıca Gençlerbirliği takımını konuk edecek olani Kırmızı Şimşekler bu maçın hazırlıklarını teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdürüyor. Tek düşüncesi galibiyet olan kırmızı-siyahlılar, takiplerini yenerek üst sırlara tırmanmak istiyor. Gölcükspor, bugün kendi arasında yapacağı çift kale maçta, Darıca maçının taktiğini deneyecek. Kırmızı-Siyahlılar, bugün kuvvetle muhtemel İhsaniye Stadı'nda yapacağı antrenmanda, yapacağı çift kale maçta, kendi gücünü sınayacak. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak, Darıca'yı yenmek isteyen temsilcimiz, aksi bir sonucu düşünmek istemiyor. Kendi evinde oynadığı 3 iç saha maçında 2 beraberlik ve 1 galibiyet alan Gölcükspor, bunmdan böyle kendi evinde puan kaybetmek istemiyor.  ŞAHİN: “BU TAKIM ÇOK CAN YAKACAK” Zorlu Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde, kırmızı-siyahlı camiaya seslenen Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, özellikle iç saha maçlarında taraftar desteğinin büyük bir rol teşkil ettiğine dikkat çekerek, “Ben Gölcükspor Başkanı olarak, taraftarlardan sadece tek bir isteğim var. Bizde artık iç sahada dolu tribünlere, rakip takıma ve hakemlere baskı yapacak bir taraftar potansiyeline sahip olmamız lazım. Ben iddia ediyorum, bu takım iyi bir takım ve ligde çok takımın başını yakacak bir kadro. İnşallah devre arasında yapacağımız 1-2 takviye ile bu takım daha iyi bir konuma gelecek. Ama Gölcükspor'un başarısı sadece benim ve yönetim kurulunun çabaları ile olmaz. Tüm camianın bu taşın altısına elini sokması lazım. Bu nedenle Pazar günü oynayacağımız derbi maçında, rakibimize önce iyi bir misafirpervilik gösterip ardından da maçı kazanan taraf olmak istiyoruz. Ama fair-play çerçevesinde” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezonun 7. Hafta maçında, Pazar günü kendi evinde kentlisi Darıca Gençlerbirliği takımını konuk edecek olan Kırmızı Şimşekler bu maçın hazırlıklarını teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdürüyor. Tek düşüncesi galibiyet olan kırmızı-siyahlılar, takiplerini yenerek üst sırlara tırmanmak istiyor. Gölcükspor, bugün kendi arasında yapacağı çift kale maçta, Darıca maçının taktiğini deneyecek

BUGÜN ÇİFT KALE GÜNÜ
Geçtiğimiz hafta sonu Kayseri deplasmanında Erciyesspor'u 3-0 yenerek büyük bir moral bulan Gölcükspor, hafta sonu günü kendi evinde kentlisi Darıca Gençlerbirliği takımını konuk edecek olani Kırmızı Şimşekler bu maçın hazırlıklarını teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdürüyor. Tek düşüncesi galibiyet olan kırmızı-siyahlılar, takiplerini yenerek üst sırlara tırmanmak istiyor. Gölcükspor, bugün kendi arasında yapacağı çift kale maçta, Darıca maçının taktiğini deneyecek. Kırmızı-Siyahlılar, bugün kuvvetle muhtemel İhsaniye Stadı'nda yapacağı antrenmanda, yapacağı çift kale maçta, kendi gücünü sınayacak. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak, Darıca'yı yenmek isteyen temsilcimiz, aksi bir sonucu düşünmek istemiyor. Kendi evinde oynadığı 3 iç saha maçında 2 beraberlik ve 1 galibiyet alan Gölcükspor, bunmdan böyle kendi evinde puan kaybetmek istemiyor. 


ŞAHİN: “BU TAKIM ÇOK CAN YAKACAK”
Zorlu Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde, kırmızı-siyahlı camiaya seslenen Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, özellikle iç saha maçlarında taraftar desteğinin büyük bir rol teşkil ettiğine dikkat çekerek, “Ben Gölcükspor Başkanı olarak, taraftarlardan sadece tek bir isteğim var. Bizde artık iç sahada dolu tribünlere, rakip takıma ve hakemlere baskı yapacak bir taraftar potansiyeline sahip olmamız lazım. Ben iddia ediyorum, bu takım iyi bir takım ve ligde çok takımın başını yakacak bir kadro. İnşallah devre arasında yapacağımız 1-2 takviye ile bu takım daha iyi bir konuma gelecek. Ama Gölcükspor'un başarısı sadece benim ve yönetim kurulunun çabaları ile olmaz. Tüm camianın bu taşın altısına elini sokması lazım. Bu nedenle Pazar günü oynayacağımız derbi maçında, rakibimize önce iyi bir misafirpervilik gösterip ardından da maçı kazanan taraf olmak istiyoruz. Ama fair-play çerçevesinde” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.