KIRMIZI ŞİMŞEKLER KAYBETMEK İSTEMİYOR

Spor 20.09.2017 - 08:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIRMIZI ŞİMŞEKLER KAYBETMEK İSTEMİYOR

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 4. Hafta maçları, cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 9 karşılaşma ile devam edecek. Temsilcimiz Gölcükspor, 4. Hafta maçını Cumartesi günü Pazarspor ile Pazar İlçe Stadı'nda saat 15.00 da oynayacak. Geçen hafta Ergene Velişmeşespor'u yenerek, bu sezonki ilk gabiyetini alarak, büyük moral bulan Gölcükspor, Pazar deplasmanında kaybetmek istemiyor. Bu arada, Gölcükspor U-19 Takımı, A Takım takviyeli kadrosuyla bu akşam Karamürselspor ile bir hazırlık maçı yapacak

ANTRENMANLAR İHSANİYE STADI'NDA 2017-2018 Futbol Sezonunda, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ilk 3 haftayı geride bırakan Gölcükspor, cumartesi günü Rize deplasmanında karşılaşacağı Pazarspor maçının hazırlıklarını, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde hsaniye Stadı'nda sürdürüyor. Geçen hafta kendi evinde oynadığı maçta, Ergene Velişmeşespor'u 2-1 yenerek, bu sezondaki ilk gabiyetini alan ve büyük moral bulan Gölcükspor, Pazar deplasmanında da kaybetmek istemiyor. Haftanın 2'inci çalışmasını, dün İhsaniye Stadı'nda yapan Gölcükspor, antrenmana yardımcı antrenör Özgür Doğramacı nezaretinde düz koşu yaparak başladı. Daha sonra açma germe ve istasyon çalışması yapan, kırmızı-siyahlılar, daha sonra gruplar halinde 5'e top kapma çalışması yaptı. Antrenmanda, futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.  BUGÜN KARAMÜRSELSPOR'LA MAÇ VAR Bu arada, Gölcükspor bu akşam saat 19.00 da Karamürsel Stadı'nda, Karamürselspor'un sezon açılışı nedeniyle, bir hazırlık maçı yapacak. Edinilen bilgilere göre, Gölcükspor'un Karamürselspor'un sezon açılışı münasebetiyle oynayacağı maça, A takım takviyeli U-19 takımıyla çıkacağı öğrenildi. Teknik direktör Ramiz Soydaş, cumartesi günü oynanacak olan lig maçını düşünerek, bu akşam ki maça A Takım kadrosundan, fazala forma şansı bulamayan ve genç oyunculardan 7-8 oyuncuyu, U-19 takımıyla maça göndermesi bekleniyor.   Öte yandan, Karamürselspor maçına giştmeyecek oyuncular, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde, bir taktik antrenmanı yapacak. Bu arada, 3. Lig. 2. Grup'ta 4. Haftanın maç programı şöyle: Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  3. LİG 2. GRUP 4. HAFTA PROGRAMI 23 EYLÜL CUMARTESİ 15.00 Yeni Orduspor-Turgutluspor 15.00 Pazarspor-Gölcükspor 15.30 Kayseri Erciyes-Darıca G.B. 16.00 Muğlaspor-Diyarbekirspor 16.00 E.Velimeşespor-Tire 1922 Spor 16.00 Yeşil Bursaspor-Van BŞB.Spor 24 EYLÜL PAZAR 15.00 Erzincanspor-1461 Trabzon 15.30 Ankara Demirspor-Erokspor 16.00 A.Bağcılarspor-Kırıkhanspor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 4. Hafta maçları, cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 9 karşılaşma ile devam edecek. Temsilcimiz Gölcükspor, 4. Hafta maçını Cumartesi günü Pazarspor ile Pazar İlçe Stadı'nda saat 15.00 da oynayacak. Geçen hafta Ergene Velişmeşespor'u yenerek, bu sezonki ilk gabiyetini alarak, büyük moral bulan Gölcükspor, Pazar deplasmanında kaybetmek istemiyor. Bu arada, Gölcükspor U-19 Takımı, A Takım takviyeli kadrosuyla bu akşam Karamürselspor ile bir hazırlık maçı yapacak

ANTRENMANLAR İHSANİYE STADI'NDA
2017-2018 Futbol Sezonunda, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ilk 3 haftayı geride bırakan Gölcükspor, cumartesi günü Rize deplasmanında karşılaşacağı Pazarspor maçının hazırlıklarını, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde hsaniye Stadı'nda sürdürüyor. Geçen hafta kendi evinde oynadığı maçta, Ergene Velişmeşespor'u 2-1 yenerek, bu sezondaki ilk gabiyetini alan ve büyük moral bulan Gölcükspor, Pazar deplasmanında da kaybetmek istemiyor. Haftanın 2'inci çalışmasını, dün İhsaniye Stadı'nda yapan Gölcükspor, antrenmana yardımcı antrenör Özgür Doğramacı nezaretinde düz koşu yaparak başladı. Daha sonra açma germe ve istasyon çalışması yapan, kırmızı-siyahlılar, daha sonra gruplar halinde 5'e top kapma çalışması yaptı. Antrenmanda, futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi. 

BUGÜN KARAMÜRSELSPOR'LA MAÇ VAR
Bu arada, Gölcükspor bu akşam saat 19.00 da Karamürsel Stadı'nda, Karamürselspor'un sezon açılışı nedeniyle, bir hazırlık maçı yapacak. Edinilen bilgilere göre, Gölcükspor'un Karamürselspor'un sezon açılışı münasebetiyle oynayacağı maça, A takım takviyeli U-19 takımıyla çıkacağı öğrenildi. Teknik direktör Ramiz Soydaş, cumartesi günü oynanacak olan lig maçını düşünerek, bu akşam ki maça A Takım kadrosundan, fazala forma şansı bulamayan ve genç oyunculardan 7-8 oyuncuyu, U-19 takımıyla maça göndermesi bekleniyor.  
Öte yandan, Karamürselspor maçına giştmeyecek oyuncular, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde, bir taktik antrenmanı yapacak. Bu arada, 3. Lig. 2. Grup'ta 4. Haftanın maç programı şöyle: Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

3. LİG 2. GRUP 4. HAFTA PROGRAMI
23 EYLÜL CUMARTESİ
15.00 Yeni Orduspor-Turgutluspor
15.00 Pazarspor-Gölcükspor
15.30 Kayseri Erciyes-Darıca G.B.
16.00 Muğlaspor-Diyarbekirspor
16.00 E.Velimeşespor-Tire 1922 Spor
16.00 Yeşil Bursaspor-Van BŞB.Spor
24 EYLÜL PAZAR
15.00 Erzincanspor-1461 Trabzon
15.30 Ankara Demirspor-Erokspor
16.00 A.Bağcılarspor-Kırıkhanspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.