LASTİK İŞ

KIRMIZI ŞİMŞEKLER MUĞLA'YA BİLENİYOR

Spor 06.09.2017 - 08:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIRMIZI ŞİMŞEKLER MUĞLA'YA BİLENİYOR

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta, sezonun ilk deplasman maçını Pazar günü deplasmanda oynayacak olan Gölcükspor, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde bu maça bileniyor.

Sezona kendi evinde Yeni Orduspor beraberliği ile başlayan temsilcimiz, hafta sonu oynayacağı maçta, hem 3 puan hem de ilk deplasman galibiyetini elde etmek için mücadele verecek   AKŞAM İHSANİYE’DE ÇALIŞTILAR İlçemizi yıllardır 3. Lig’de temsil eden ve artık kategori atlamak isteyen Gölcükspor, bu sezon adını tarihe yazdırmak istiyor. Sezona kendi evinde Yeni Orduspor beraberliği ile başlayan temsilcimiz, hafta sonu oynayacağı maçta, hem 3 puan hem de ilk deplasman galibiyetini elde etmek için mücadele verecek. Dün tek çalışmasını İhsaniye Stadı’nda yapan kırmızı-siyahlılar, adeta hırs küpü. Soydaş, antrenman öncesi oyuncularına Muğlaspor’un zaaflarını ve eksik yönlerini anlatarak, oyuncularına Muğlaspor’u ezberletiyor. Her maçın önemli olduğuna vurgu yapaan Soydaş, “Oldukça zor gruptayız. Her takım, her takımı yenebilecek güçte. Favorisi olmayan bir grupta mücadele ediyoruz. Bunun için alacaağımız her puanın önemi büyük. İnşallah Pazar günü Muğlaspor’u yenerek, sezonun ilk 3 puanı ile tanışmak istiyoruz” diye konuştu. Gölcükspor, Muğlaspor maçınıon hazırlığını bugün yapacağı tek çalışma ile devam ettirecek. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta, sezonun ilk deplasman maçını Pazar günü deplasmanda oynayacak olan Gölcükspor, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde bu maça bileniyor.

Sezona kendi evinde Yeni Orduspor beraberliği ile başlayan temsilcimiz, hafta sonu oynayacağı maçta, hem 3 puan hem de ilk deplasman galibiyetini elde etmek için mücadele verecek

 

AKŞAM İHSANİYE’DE ÇALIŞTILAR

İlçemizi yıllardır 3. Lig’de temsil eden ve artık kategori atlamak isteyen Gölcükspor, bu sezon adını tarihe yazdırmak istiyor. Sezona kendi evinde Yeni Orduspor beraberliği ile başlayan temsilcimiz, hafta sonu oynayacağı maçta, hem 3 puan hem de ilk deplasman galibiyetini elde etmek için mücadele verecek. Dün tek çalışmasını İhsaniye Stadı’nda yapan kırmızı-siyahlılar, adeta hırs küpü. Soydaş, antrenman öncesi oyuncularına Muğlaspor’un zaaflarını ve eksik yönlerini anlatarak, oyuncularına Muğlaspor’u ezberletiyor. Her maçın önemli olduğuna vurgu yapaan Soydaş, “Oldukça zor gruptayız. Her takım, her takımı yenebilecek güçte. Favorisi olmayan bir grupta mücadele ediyoruz. Bunun için alacaağımız her puanın önemi büyük. İnşallah Pazar günü Muğlaspor’u yenerek, sezonun ilk 3 puanı ile tanışmak istiyoruz” diye konuştu.

Gölcükspor, Muğlaspor maçınıon hazırlığını bugün yapacağı tek çalışma ile devam ettirecek. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.