KIRPINARDAN BAŞARIYLA DÖNDÜLER

Spor 28.07.2015 - 10:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KIRPINARDAN BAŞARIYLA DÖNDÜLER

Gölcük Belediye Spor Yağlı Güreş Takımı, Edirne’de bu yıl 654.sü yapılan Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde yaptığı müsabakalarda yine büyük bir başarıya daha imza attılar.

Gölcük Belediye Spor Yağlı Güreş Takımı, Edirne’de bu yıl 654.sü yapılan Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde yaptığı müsabakalarda yine büyük bir başarıya daha imza attılar. Bu yıl farklı olarak müsabakalarda baştan beri Pehlivanlarımızın yanında olan Gölcük Belediye Spor Kulüp Başkanı ve Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, müsabakalar bitene kadar Takımın yanında yer aldı.   Levent Değirmenci, Pehlivanlarımızın Başarıları Bizlerin Onur Kaynağı Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Kulüp Başkanı Levent Değirmenci, Ata Sporumuz olan Güreşimize ve Güreşçilerimize her zaman güvendik, inandık, onların yanında olduk, neticede onlarda bizlerin yüzünü kara çıkartmadılar diyerek, mutluluğunu dile getirdi. Katılımın yoğun olduğu 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde, 1900’ü aşkın Pehlivanın içinde sporcularımızın birbirleriyle eşleşme şanssızlığını yaşadıkları halde, tüm boylarda ilk 16 ya girip, büyük bir başarı elde ettiklerini vurgulayan Levent Değirmenci, bizlere bu gururu yaşatan Pehlivanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır diyerek, özellikle finallerde iki 2. lik ve bir 3. lük yaşatan Pehlivanlarımız, Rıfat Poyraz, Abdül Refik Öner ve Nedim Gürel’i ayrıca kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum, dedi.   Edirne’ de bu yıl 654. sü yapılan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Müsabakaları sonucunda Küçük Orta Küçük Boy’da kıl payı 1. liği kaçıran Abdül Refik Öner, Büyük Orta Müsabakasında rakibiyle bu seneki Kırkpınar’ın en uzun süreli Müsabakasını gerçekleştiren ve şansızca yenilerek 2. olan Rıfat Poyraz ve Başaltı Müsabakalarında 3. lük yakalayan Nedim Gürel Gölcük’ün gururu olarak, Kocaeli’yi ve İlçemizi başarıyla temsil ettiler.
Gölcük Belediye Spor Yağlı Güreş Takımı, Edirne’de bu yıl 654.sü yapılan Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde yaptığı müsabakalarda yine büyük bir başarıya daha imza attılar.

Gölcük Belediye Spor Yağlı Güreş Takımı, Edirne’de bu yıl 654.sü yapılan Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde yaptığı müsabakalarda yine büyük bir başarıya daha imza attılar.

Bu yıl farklı olarak müsabakalarda baştan beri Pehlivanlarımızın yanında olan Gölcük Belediye Spor Kulüp Başkanı ve Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, müsabakalar bitene kadar Takımın yanında yer aldı.

 

Levent Değirmenci, Pehlivanlarımızın Başarıları Bizlerin Onur Kaynağı

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Kulüp Başkanı Levent Değirmenci, Ata Sporumuz olan Güreşimize ve Güreşçilerimize her zaman güvendik, inandık, onların yanında olduk, neticede onlarda bizlerin yüzünü kara çıkartmadılar diyerek, mutluluğunu dile getirdi.

Katılımın yoğun olduğu 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde, 1900’ü aşkın Pehlivanın içinde sporcularımızın birbirleriyle eşleşme şanssızlığını yaşadıkları halde, tüm boylarda ilk 16 ya girip, büyük bir başarı elde ettiklerini vurgulayan Levent Değirmenci, bizlere bu gururu yaşatan Pehlivanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır diyerek, özellikle finallerde iki 2. lik ve bir 3. lük yaşatan Pehlivanlarımız, Rıfat Poyraz, Abdül Refik Öner ve Nedim Gürel’i ayrıca kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum, dedi.

 

Edirne’ de bu yıl 654. sü yapılan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Müsabakaları sonucunda Küçük Orta Küçük Boy’da kıl payı 1. liği kaçıran Abdül Refik Öner, Büyük Orta Müsabakasında rakibiyle bu seneki Kırkpınar’ın en uzun süreli Müsabakasını gerçekleştiren ve şansızca yenilerek 2. olan Rıfat Poyraz ve Başaltı Müsabakalarında 3. lük yakalayan Nedim Gürel Gölcük’ün gururu olarak, Kocaeli’yi ve İlçemizi başarıyla temsil ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.