LASTİK İŞ

KIŞ DÖNEMİ YÜZME KURSLARI DEVAM EDİYOR

Spor 12.12.2016 - 12:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIŞ DÖNEMİ YÜZME KURSLARI DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyespor Kulübü Kış Dönemi Yüzme Kursları Devam Ediyor

Gölcük Belediyespor  Kulübü  Kış dönemi Yüzme Kursları, Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda haftanın 4 günü, hafta içi ve hafta sonu yapılan çalışmalarla aralıksız devam ediyor.   Gölcük Belediyesi kapalı Yüzme Havuzu, kış mevsiminde yaz konforuyla, 3 adet farklı derinlik ve boyutlardaki havuzlarıyla 28°C - 29°C su sıcaklığı, 30°C derece ortam sıcaklığı, ideal parametrik değerleri, son derece hijyenik ortamı ve içerisinde Agua park olan havuzda Kulüp baş Antrenörü Kadir Doğan, Alt yapı sorumlusu Birkan Agun ve tecrübeli eğitmenler nezaretinde 3-13 yaş arası çocuklara eğitim veriliyor.   Yüzme sporunu çocuklarımıza sevdirmek, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak, geleceğin sporcularını yetiştirmek ve takımların alt yapısını oluşturmak Yüzme kurslarının başlıca hedefleri arasındadır.     Yüzme havuzunda Gölcük Belediye Spor Kulübü yüzme dersleri kursları ve kayıtları devam etmekte. Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Kavaklı Mahallesi 129. Sokak No:5'de hizmet veriyor. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar 414 45 53 no'lu telefonu arayabilirler.  
Gölcük Belediyespor Kulübü Kış Dönemi Yüzme Kursları Devam Ediyor

Gölcük Belediyespor  Kulübü  Kış dönemi Yüzme Kursları, Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda haftanın 4 günü, hafta içi ve hafta sonu yapılan çalışmalarla aralıksız devam ediyor.

 

Gölcük Belediyesi kapalı Yüzme Havuzu, kış mevsiminde yaz konforuyla, 3 adet farklı derinlik ve boyutlardaki havuzlarıyla 28°C - 29°C su sıcaklığı, 30°C derece ortam sıcaklığı, ideal parametrik değerleri, son derece hijyenik ortamı ve içerisinde Agua park olan havuzda Kulüp baş Antrenörü Kadir Doğan, Alt yapı sorumlusu Birkan Agun ve tecrübeli eğitmenler nezaretinde 3-13 yaş arası çocuklara eğitim veriliyor.

 

Yüzme sporunu çocuklarımıza sevdirmek, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak, geleceğin sporcularını yetiştirmek ve takımların alt yapısını oluşturmak Yüzme kurslarının başlıca hedefleri arasındadır.

   

Yüzme havuzunda Gölcük Belediye Spor Kulübü yüzme dersleri kursları ve kayıtları devam etmekte. Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Kavaklı Mahallesi 129. Sokak No:5'de hizmet veriyor. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar 414 45 53 no'lu telefonu arayabilirler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.