KIYIDAN SEYREDEN DENİZALTI HEYECAN YARATTI

Değirmendere 06.06.2017 - 23:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIYIDAN SEYREDEN DENİZALTI HEYECAN YARATTI

Değirmendere de akşam saatlerinde kıyıdan bir kaç metre açıkta seyreden denizaltı heyecana neden oldu.

Değirmendereli bir vatandaş tarafından fotoğraflanan denizaltının görüntüsü akşam saatlerinde çekildi. Kuruçeşme sahilinin bir kaç metre açığından seyreden denizaltı, vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Denizaltının fotoğrafının sosyal medya da yayınlanması üzerine yapılan yorumlarda " İftara geç kalmak istemeyen kaftan,kısa yoldan gidiyor" yorumları yapıldı.
Değirmendere de akşam saatlerinde kıyıdan bir kaç metre açıkta seyreden denizaltı heyecana neden oldu.

Değirmendereli bir vatandaş tarafından fotoğraflanan denizaltının görüntüsü akşam saatlerinde çekildi. Kuruçeşme sahilinin bir kaç metre açığından seyreden denizaltı, vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Denizaltının fotoğrafının sosyal medya da yayınlanması üzerine yapılan yorumlarda " İftara geç kalmak istemeyen kaftan,kısa yoldan gidiyor" yorumları yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.