LASTİK İŞ

KIZILIRMAK CADDESİ ASFALTLANIYOR

Gölcük 15.08.2018 - 18:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIZILIRMAK CADDESİ ASFALTLANIYOR

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle Kızılırmak Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları tamamlanarak asfaltlama çalışmalarına başladı.

Kızılırmak caddesi hemen kapalı pazar yeri inşaatının olduğu noktada bitmekteydi. 17 Ağustos bulvarı ile bağlantısını sağlayarak vatandaşların güney bölgeleri ile bağlantılarını en kestirme ve en sağlıklı şekilde yapmalarının alt yapısını oluşturacak bu projede en kısa zamanda yol açma çalışmalarını bitirilerek asfaltlama çalışmalarına başlandı. 8 metre genişliğinde 960 metre uzunluğunda olan yolda ilk olarak altyapı ve yol genişletme çalışmaları yapan Gölcük Belediyesi, yolda dolgu çalışmaları ve eğim düzeltmeleri yaptı. Alt temel malzemeyle zemin güçlendirmesinin yapıldığı yolda, asfaltlama çalışmaları da sona gelmiş durumda. Gölcük'ü daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için 2018'de de önemli projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini vurgulayan Gölcük Belediyesi Başkan vekili Levent Değirmenci, "Hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek amacıyla titiz çalışmalar yürütüyoruz. Gölcük'te yol yenileme ve alternatif yollar kazandırma hizmetlerimiz ile ulaşımı rahatlatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 
Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle Kızılırmak Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları tamamlanarak asfaltlama çalışmalarına başladı.

Kızılırmak caddesi hemen kapalı pazar yeri inşaatının olduğu noktada bitmekteydi. 17 Ağustos bulvarı ile bağlantısını sağlayarak vatandaşların güney bölgeleri ile bağlantılarını en kestirme ve en sağlıklı şekilde yapmalarının alt yapısını oluşturacak bu projede en kısa zamanda yol açma çalışmalarını bitirilerek asfaltlama çalışmalarına başlandı.
8 metre genişliğinde 960 metre uzunluğunda olan yolda ilk olarak altyapı ve yol genişletme çalışmaları yapan Gölcük Belediyesi, yolda dolgu çalışmaları ve eğim düzeltmeleri yaptı. Alt temel malzemeyle zemin güçlendirmesinin yapıldığı yolda, asfaltlama çalışmaları da sona gelmiş durumda.
Gölcük'ü daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için 2018'de de önemli projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini vurgulayan Gölcük Belediyesi Başkan vekili Levent Değirmenci, "Hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek amacıyla titiz çalışmalar yürütüyoruz. Gölcük'te yol yenileme ve alternatif yollar kazandırma hizmetlerimiz ile ulaşımı rahatlatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.