LASTİK İŞ
ismail

KIZILIRMAK CADDESİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gölcük 07.05.2018 - 17:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIZILIRMAK CADDESİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle Kızılırmak Caddesi'nde yol ve menfez genişletme çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Cadde üzerinde bulunan menfezin de yol ile orantılı olarak genişletileceği bildirildi.

Gölcük Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki yolların genişletilmesi konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle Kızılırmak Caddesi'nde yol ve menfez genişletme çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Cadde üzerinde bulunan menfezin de yol ile orantılı olarak genişletileceği bildirildi. Cadde üzerindeki yol ve menfez genişletme çalışmalarının ardından en kısa zamanda asfaltlama çalışması başlatılacak. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman Yeni Mahalle Kızılırmak Caddesi'nde devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Kızılırmak caddemiz hemen kapalı pazar yeri inşaatının olduğu noktada bitmekteydi. 17 Ağustos bulvarı ile bağlantısını sağlayarak vatandaşlarımızın güney bölgeleri ile bağlantılarını en kestirme ve en sağlıklı şekilde yapmalarının alt yapısını oluşturacak bu projemiz en kısa zamanda yol açma çalışmalarını bitirerek asfaltlama işleminden sonra halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle Kızılırmak Caddesi'nde yol ve menfez genişletme çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Cadde üzerinde bulunan menfezin de yol ile orantılı olarak genişletileceği bildirildi.

Gölcük Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki yolların genişletilmesi konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle Kızılırmak Caddesi'nde yol ve menfez genişletme çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Cadde üzerinde bulunan menfezin de yol ile orantılı olarak genişletileceği bildirildi. Cadde üzerindeki yol ve menfez genişletme çalışmalarının ardından en kısa zamanda asfaltlama çalışması başlatılacak.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman Yeni Mahalle Kızılırmak Caddesi'nde devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmalar hakkında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Kızılırmak caddemiz hemen kapalı pazar yeri inşaatının olduğu noktada bitmekteydi. 17 Ağustos bulvarı ile bağlantısını sağlayarak vatandaşlarımızın güney bölgeleri ile bağlantılarını en kestirme ve en sağlıklı şekilde yapmalarının alt yapısını oluşturacak bu projemiz en kısa zamanda yol açma çalışmalarını bitirerek asfaltlama işleminden sonra halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.