KIZILAY'DAN CHP'YE ZİYARET

Gündem 08.01.2020 - 14:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIZILAY'DAN CHP'YE ZİYARET

Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve Yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi ziyaret ederek yapılan kongrede başkan seçilen Gürel’i tebrik ettiler.

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel yapılan kongre ile seçilmiş başkan olarak görevine devam ediyor. Gölük Kızılay Şuesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimi CHP ilçe Başkanlığını ziyaret ederek Gürel ve yönetimini tebrik ettiler. Türk Kızılay’ı Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış, “Öncelikle seçilmiş olduğunuz İlçe başkanlığı görevinizi tebrik ederim. Bizler bulunduğumuz kurumu, konumu halkın yararına, faydasına yarayacak şekilde görev yapmaya gayret edeceğiz. Tüm siyasi partilere eşit mesafede görev yaptığımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek konuşmasını tamamladı.  Başkan Gürel yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.  Gürel “ Türk Kızılay’ı Gölcük şubesinin şahsınızda yoğun çalıştığını görüyorum. Tebrik ediyor ve hepinize başarılar diliyorum. Kızılay gibi önemli kuruluşların siyaset üstü olduğundan bizlere düşen herhangi bir görev olursa seve seve yapmaya hazırız” dedi.
Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve Yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi ziyaret ederek yapılan kongrede başkan seçilen Gürel’i tebrik ettiler.

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel yapılan kongre ile seçilmiş başkan olarak görevine devam ediyor. Gölük Kızılay Şuesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimi CHP ilçe Başkanlığını ziyaret ederek Gürel ve yönetimini tebrik ettiler.

Türk Kızılay’ı Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış, “Öncelikle seçilmiş olduğunuz İlçe başkanlığı görevinizi tebrik ederim.
Bizler bulunduğumuz kurumu, konumu halkın yararına, faydasına yarayacak şekilde görev yapmaya gayret edeceğiz. Tüm siyasi partilere eşit mesafede görev yaptığımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek konuşmasını tamamladı.

 Başkan Gürel yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.  Gürel “ Türk Kızılay’ı Gölcük şubesinin şahsınızda yoğun çalıştığını görüyorum. Tebrik ediyor ve hepinize başarılar diliyorum. Kızılay gibi önemli kuruluşların siyaset üstü olduğundan bizlere düşen herhangi bir görev olursa seve seve yapmaya hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.